Ο κυβερνήτης της επαρχίας Phayao πέθανε από καρκίνο

Phayao, Ταϊλάνδη-

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Phayao, Kamol Chiangwong, φέρεται να πέθανε από καρκίνο χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Phayao.

Το Phayao βρίσκεται στην άνω Βόρεια Ταϊλάνδη κοντά στο Τσιάνγκ Μάι και το Τσιάνγκ Ράι. Μέχρι το 1977, η επαρχία αποτελούσε μέρος του Τσιάνγκ Ράι για ογδόντα χρόνια έως ότου χωρίστηκε. Η επαρχία συνορεύει επίσης με το Λάος στα βορειοανατολικά. Η επαρχία είναι γνωστή για το Wat Si Khom Kham που έχει το μεγαλύτερο άγαλμα του Βούδα της Lanna Thai, γνωστό και ως Phra Chao Ton Luang. Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για το εθνικό πάρκο Doi Luang.

Ο κυβερνήτης, ο οποίος ήταν 59 ετών, έδινε μάχη με τον μεταστατικό καρκίνο των χοληφόρων από τις 27 Ιανουαρίου 2021. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στη μονάδα εντατικής θεραπείας στις 8:49 χθες το βράδυ, 13 Φεβρουαρίου 2021, στο νοσοκομείο Phayao Siri. Οι γιατροί είπαν ότι ο κυβερνήτης πέθανε ειρηνικά.

Μια βασιλική τελετή κολύμβησης πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Wat Sri Khom Kham στην περιοχή Mueang Phayao και μια τελετή αποτέφρωσης έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου. Αντί για στεφάνια ή δωρεές, η επαρχία ζήτησε από όσους επιθυμούν να βοηθήσουν να δωρίσουν ιατρικές προμήθειες και υλικά στο νοσοκομείο Phayao.

Ο Κυβερνήτης βρισκόταν στη θέση από τον Οκτώβριο του 2019 και προηγουμένως είχε υπηρετήσει ως Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Nan, Samut Prakan και Roi Et.

Φωτογραφία: Khaosod

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/