Ο σεφ του street food της Μπανγκόκ Supinya ‘Jay Faiâ €™ Junsuta λαμβάνει νέες διακρίσεις

Μπανγκόκ-

Σημείωση του συντάκτη: Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού. Οι σκέψεις τους είναι δικές τους.

 

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η διάσημη σεφ street food της Μπανγκόκ, η κα Supinya ‘Jay Faiâ €™ Junsuta, ανακηρύχθηκε πρόσφατα νικητής του «Icon Award for Asia» στο Επιπλέον στο εστιατόριο της έλαβε διακρίσεις για τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Ασίας 2021.

Πριν από την ανακοίνωση των 50 Καλύτερων Εστιατορίων της Ασίας 2021 στις 25 Μαρτίου 2021, ο οργανισμός 50 Best αποκάλυψε το πρώτο από τα προαναγγελθέντα βραβεία του. Ψηφίστηκε από ειδικούς από όλη την Ασία, η κα Supinya "Jay Fai" Junsuta τιμήθηκε με το διάσημο βραβείο "Icon Award", ενώ το εστιατόριό της στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, με βάση το μαγαζί σε στυλ μικροπωλητή, ανακηρύχθηκε ένα από τα "Ασίας". Τα 50 καλύτερα εστιατόρια 2021.

Αυτές οι πιο πρόσφατες διακρίσεις απλώς προσθέτουν στην αυξανόμενη κατάσταση της σούπερ σταρ. Το 2018, ο Jay Fai αναγνωρίστηκε με ένα αστέρι στον πρώτο Οδηγό Michelin Ταϊλάνδης στη διαδικασία να γίνει το πρώτο ταϊλανδέζικο εστιατόριο street food που έλαβε την τιμή.

Μαζί του ήρθε η προσοχή των παγκόσμιων γαστρονομικών μέσων και των συνοδών καβαλάρηδων παγκόσμιων καλοφαγάδων, που όλοι έκαναν προσκύνημα στη Μπανγκόκ για να δοκιμάσουν τη διάσημη Khai Chiao Pu (ομελέτα καβούρι). Δεμένο σαν ομελέτα tamagoyaki ιαπωνικού τύπου, περιέχει σχεδόν μισό κιλό φρέσκου κρέατος καβουριών και κοστίζει 1,500 μπατ ανά μερίδα (50 δολάρια ΗΠΑ).

Άλλα αγαπημένα περιλαμβάνουν Phat Ki Mao Thale (μεθυσμένα noodles με θαλασσινά) και η δική της καινοτομία: ένας στεγνός Tom Yam. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, καθώς διατηρεί τις ξινές, γλυκές, αλμυρές και πικάντικες γεύσεις της εμβληματικής σούπας και τις επαναπροσδιορίζει για να δημιουργήσει ένα πιάτο χωρίς ζωμό που δεν θα ήταν παράταιρο στο πιο κομψό μενού του εστιατορίου εκλεκτής εστίασης.

Είναι σωστό ότι, αφού έλαβε ένα αστέρι Michelin, η Jay Fai θα εμφανιστεί επίσης σε μια σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Street Food Asia», οδηγώντας σε ακόμη μεγαλύτερη έκθεση από ό,τι ονειρευόταν ποτέ. Σημαίνει επίσης ότι η λεγεώνα των πιστών πελατών της πρέπει τώρα να κάνει κράτηση τραπεζιών εκ των προτέρων μέσω email.

Φέτος, η εικονική τελετή των 50 καλύτερων εστιατορίων της Ασίας 2021 θα μεταδοθεί ζωντανά στο Facebook και στο YouTube στις 25 Μαρτίου.

Λόγω της τρέχουσας επιδημίας COVID-19, τα διεθνή ταξίδια είναι περιορισμένα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το δελτίο τύπου προορίζεται να χρησιμεύσει ως έμπνευση για μελλοντικά ταξίδια στην Ταϊλάνδη, μόλις τελειώσει η πανδημία.

Φωτογραφία: Michelin Guide California

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/