Απόψε συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική μαζική δολοφονία στο Κοράτ που σκότωσε περισσότερους από 30 ανθρώπους

Ταϊλάνδη-

Σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2021, συμπληρώνεται ένας χρόνος από ένα τραγικό περιστατικό μαζικών πυροβολισμών στο οποίο ένας ένοπλος δυσαρεστημένος στρατιώτης σκότωσε 31 άτομα και τραυμάτισε 58 στο Korat, τα περισσότερα γύρω από το εμπορικό κέντρο Terminal 21.

Το περιστατικό συγκλόνισε την Ταϊλάνδη μέχρι τον πυρήνα, μια χώρα όπου οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι σχετικά σπάνιοι.

Λόγω του Covid-19, μεγάλες εκδηλώσεις μνήμης πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν, αλλά πολλές μικρότερες ιδιωτικές εκδηλώσεις επρόκειτο ακόμη να σημειωθούν μέσα και γύρω από το Korat, στις οποίες θα εμπλέκονταν μέλη της οικογένειας των θυμάτων καθώς και όσοι επέζησαν από τον τραγικό πυροβολισμό.

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα άρθρα και το υλικό από αυτό το περιστατικό που δημοσιεύσαμε πέρυσι ως αναδρομή στον τραγικό πυροβολισμό και για να θυμηθούμε αυτούς που χάσαμε.

Το Pattaya News δημοσίευσε επίσης ένα κύριο άρθρο στο οποίο έχουμε δηλώσει ότι δεν θα κατονομάσουμε ούτε θα δοξάσουμε τον δράστη μαζικής επίθεσης ως συντακτική πολιτική μετά το συμβάν.

Μια αναδρομή στην εκδήλωση είναι παρακάτω, οι αναγνώστες θα πρέπει να προειδοποιηθούν εκ των προτέρων ότι ορισμένα από τα άρθρα μπορεί να ενοχλήσουν τους ευαίσθητους θεατές, συνιστάται διακριτικότητα:

Πάνω από πέντε χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται για την αγρυπνία των κεριών στο Korat απόψε στη μνήμη των θυμάτων των χθεσινών μαζικών πυροβολισμών

Ο Υφυπουργός Εμπορίου επισκέπτεται τα θύματα πυροβολισμών, θα συνεργαστεί με τη διοίκηση του τερματικού σταθμού 21 του Korat για το σχέδιο επαναλειτουργίας του εμπορικού κέντρου και τη βοήθεια του προσωπικού

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα παράσχει οικονομική και συναισθηματική βοήθεια σε όλα τα θύματα του μαζικού πυροβολισμού στο Κοράτ, πληρώνοντας τους ιατρικούς λογαριασμούς των τραυματιών

Η αστυνομία για την καταστολή του εγκλήματος εισέρχεται στον τερματικό σταθμό 21 στο Κοράτ για να συλλάβει ή να σκοτώσει ένοπλο σε μαζική επίθεση με πυροβολισμούς που σκότωσαν τουλάχιστον 20 άτομα.

Απατεώνας στρατιώτης σκότωσε τουλάχιστον δώδεκα σε πυροβολισμούς στο Terminal 21 Mall στο Korat

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/