Επτά παίκτες συνελήφθησαν στο Chonburi, κατηγορούμενοι για παραβίαση του έκτακτου διατάγματος  

Chonburi -

Επτά τζογαδόροι συνελήφθησαν για φερόμενα αδικήματα στο διάταγμα έκτακτης ανάγκης της Ταϊλάνδης στη Σι Ράτσα.

Η αστυνομία του Laem Chabang ειδοποιήθηκε για τον υποτιθέμενο τζόγο μέσω της επίσημης εφαρμογής LINE και του ιστότοπου «Αναφορά τυχερών παιχνιδιών» αυτή την εβδομάδα.

Ήρθε μια συμβουλή από αυτό που περιγράφεται ως «ανησυχημένος πολίτης» που φοβάται την πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Η αστυνομία, ανταποκρινόμενη στην πληροφορία, εισέβαλε σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Thung Sukhla.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά παίκτες είχαν συλληφθεί ενώ έπαιζαν ένα παράνομο παιχνίδι τζόγου «Hi-Low».

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομα τυχερά παιχνίδια και συγκέντρωση σε μικρό χώρο που παραβιάζει το έκτακτο διάταγμα.

Οι κυρώσεις για την παραβίαση αυτού του νόμου, σε ισχύ λόγω της κατάστασης του Covid-19 στην Ταϊλάνδη, είναι αυστηρές με υψηλά πρόστιμα και πιθανή φυλάκιση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.