Ο δημόσιος και ιδιωτικός τουριστικός τομέας στην Ταϊλάνδη επιδιώκουν σχέδια για να προσελκύσουν ξένους τουρίστες στα μέσα του 2021, συμπεριλαμβανομένης πρότασης για υποδοχή εμβολιασμένων τουριστών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και ο δημόσιος και ιδιωτικός τουριστικός τομέας αναζητούν τρόπους για να προσελκύσουν ξανά ξένους τουρίστες μετά την υποχώρηση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, ένας που περιλαμβάνει πρόταση για υποδοχή εμβολιασμένων τουριστών χωρίς κρατική καραντίνα 14 ημερών.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn αποκάλυψε στον Τύπο χθες, 1η Φεβρουαρίου, ότι το υπουργείο εκτιμά ότι περίπου 5 έως 10 εκατομμύρια αλλοδαποί θα επισκεφθούν την Ταϊλάνδη μετά το άνοιγμα των συνόρων, το οποίο έχει στόχο να γίνει λίγο μετά το Songkran. Ωστόσο, ο αριθμός θα εξαρτηθεί επίσης εν μέρει από κάθε ξένη χώρα και τους τουριστικούς κανονισμούς της, καθώς και από τη συνολική κατάσταση του Covid19 σε όλο τον κόσμο.

Ο Phiphat είπε επίσης ότι ετοιμάζεται να συζητήσει με τον πρωθυπουργό Prayut Chan-O'Cha για να ζητήσει 5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid-19 για υπαλλήλους φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων εστιατορίων και ξενοδοχείων που εργάζονται σε 7 μεγάλες τουριστικές πόλεις, συγκεκριμένα Chonburi, Bangkok, Chiang. Mai, Phuket, Krabi, Surat Thani και Songkhla, προκειμένου να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη για τους τουρίστες πριν από την επαναλειτουργία της χώρας.

Ο κυβερνήτης του TAT Yuthasak Supasorn δήλωσε περαιτέρω ότι η TAT προέτρεψε την ανάγκη για εμβολιασμένους αλλοδαπούς να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα συζητήσει επίσης με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού ASEAN (NTO) για την έκδοση «διαβατηρίου εμβολιασμού» για εξουσιοδοτημένους εμβολιασμένους τουρίστες, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στην Ταϊλάνδη και σε άλλες χώρες του ASEAN με ταξίδια χωρίς καραντίνα.

Επιπλέον, ο William Ellwood Heinecke, Πρόεδρος του Minor International Board, υπέβαλε επίσης ένα λεπτομερές έγγραφο με τέσσερις σχετικές τουριστικές προτάσεις στον Πρωθυπουργό, οι οποίες περιλαμβάνουν 1.) συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού φιλοξενίας στη Φάση 1 της διανομής εμβολίων, 2.) εξετάστε περισσότερα επείγουσες επιλογές εμβολίων, 3.) επιτρέπουν ταξίδια χωρίς καραντίνα για τα εμβολιασμένα άτομα και 4.) προετοιμάζονται να υποδεχτούν εισερχόμενους διεθνείς ταξιδιώτες με «διαβατήρια εμβολιασμού».

Την επιστολή μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω άρθρο:

Διακεκριμένος Διευθύνων Σύμβουλος ξενοδοχείων δημοσιεύει επιστολή στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης με προτάσεις για το πώς να αναβιώσει γρηγορότερα η διεθνής τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης που έχει καταρρεύσει

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.