Χαρακτηριστικό: Οι πέντε κορυφαίες ιστορίες μας τοπικά στην Πατάγια για την περασμένη εβδομάδα, όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική μας ομάδα

Χαρακτηριστικό:

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις πέντε κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας, Pattaya και Chonburi, για την περασμένη εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να λαμβάνουν οι αναγνώστες μας μια γρήγορη «ανακάλυψη» σημαντικών ιστοριών που μπορεί να έχουν χάσει καθώς δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε την παρακολούθηση σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας .

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σημασίας. Η παρακάτω λίστα είναι για την εβδομάδα από 17 Ιανουαρίου έως 24 Ιανουαρίου 2021.

1. Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει 29 άτομα κατά τη διάρκεια επιδρομής νωρίς το πρωί σε ένα σαλόνι με ναργιλέ που φέρεται να είναι ανοιχτό ενάντια στο νόμο

Σε μια από τις κορυφαίες ιστορίες μας, η αστυνομία της Pattaya και του Banglamung εισέβαλε σε έναν χώρο που φέρεται να ήταν ανοιχτός τις πρώτες πρωινές ώρες το Σαββατοκύριακο και συνέλαβε 29 άτομα, ένα μείγμα αλλοδαπών και Ταϊλανδών. Ο χώρος, όπως όλοι οι χώροι διασκέδασης, υποτίθεται ότι θα ήταν κλειστός λόγω των κανονισμών Covid-19 που ισχύουν επί του παρόντος. Επιπλέον, ο ναργιλές (shisha) είναι παράνομος στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει 29 Ταϊλανδούς και αλλοδαπούς που φέρονται να έπιναν, να κάπνιζαν ναργιλέ και να έπαιζαν μπιλιάρδο στο "εστιατόριο" στο Soi 7 στην Πατάγια

2. Η απογοήτευση αυξάνεται στο Chonburi για τους κανονισμούς και τους περιορισμούς του Covid-19

Αυτό δεν χρειάζεται πολύ εισαγωγή. Από τη θετική πλευρά, φαίνεται ότι οι αξιωματούχοι άκουσαν τους κατοίκους της περιοχής δυνατά και καθαρά και μπορεί να χαλαρώσουν κάποια μέτρα ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Η απογοήτευση αυξάνεται καθώς οι ανατολικές επαρχίες παραμένουν υπό σκληρούς περιορισμούς και κλεισίματα για τον Covid-19 παρά την έλλειψη κρουσμάτων, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης λέει ότι δεν θα αποφασίσει μέχρι το τέλος του μήνα

3. Συνελήφθη φερόμενος Δανός έμπορος ναρκωτικών στην Πατάγια

Μια από τις πιο διαβασμένες ιστορίες μας την περασμένη εβδομάδα ήταν μια για έναν Δανό κύριο που φέρεται να πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Πατάγια τα τελευταία έξι χρόνια.

Υποτιθέμενος Δανός έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Πατάγια κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

 

4. Το Koh Larn ανοίγει ξανά για τους επισκέπτες μετά από ένα κλείσιμο άνω των δύο εβδομάδων

Σε ενδείξεις ότι τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται στο Chonburi όσον αφορά την κατάσταση του Covid-19, το δημοφιλές νησί Koh Larn άνοιξε ξανά για τους τουρίστες την περασμένη εβδομάδα, αν και απαιτούνται αυστηρά νέα μέτρα για να επισκεφθούν το νησί.

Το Koh Larn ανοίγει ξανά για τους επισκέπτες μετά από πάνω από δύο εβδομάδες κλείσιμο που σχετίζεται με τον Covid-19

5. Η Pattaya σχεδιάζει να καθαρίσει την πόλη και να διακοσμήσει για την κινεζική Πρωτοχρονιά

Μια ολοκαίνουργια πινακίδα Walking Street έχει ήδη τοποθετηθεί και η πόλη Pattaya θα διακοσμήσει την πόλη για την Κινεζική Πρωτοχρονιά σε μια προσπάθεια να φέρει αισιοδοξία και ελπίδα στην περιοχή που έχει πληγεί σκληρά αφού ο δεύτερος γύρος του Covid-19 έκλεισε όλη τη νυχτερινή ζωή και την ψυχαγωγία χώρους στην πόλη εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Η Pattaya City σχεδιάζει να καθαρίσει το Walking Street, να διακοσμήσει την πόλη για το κινεζικό νέο έτος

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και το αναγνωστικό κοινό σας ευχαριστούμε όλους σας!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/