Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya για την κατασκευή 400 εκατομμυρίων μπατ, δωρεάν χώρο στάθμευσης 1,400 θέσεων για όλους

Πατάγια-

Ένας εκτελεστικός ηγέτης του πολυκαταστήματος του Terminal 21 Pattaya συζήτησε και έλαβε έγκριση με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya για την κατασκευή ενός γκαράζ 1,400 θέσεων χωρίς χώρο στάθμευσης που θα κοστίσει 400 εκατομμύρια μπατ, το οποίο αναμένεται να γίνει αργότερα φέτος.

Μια ομάδα στελεχών του Terminal 21 Pattaya με επικεφαλής τον κ. Prasert Siulanphong συζήτησε την πρόταση με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο τερματικός σταθμός 21 λέει ότι το προτεινόμενο γκαράζ στάθμευσης προορίζεται να διευκολύνει τους ανθρώπους στην Πατάγια ακολουθώντας την ιδέα «NEO PATTAYA».

Το κτίριο στάθμευσης θα έχει εννέα επίπεδα κοντά στο Food Land στον τερματικό σταθμό 21 Pattaya.

Ο χώρος στάθμευσης θα είναι για 1,400 αυτοκίνητα και θα κοστίζει περίπου 400 εκατομμύρια μπατ. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι δωρεάν για όλους και προορίζεται ως σημαντικό κέντρο στάθμευσης για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν στην Πατάγια καθώς και για εκδηλώσεις, λεωφορεία προς τουριστικά αξιοθέατα και την παραλία και μελλοντική στάθμευση για ένα προτεινόμενο έργο monorail. Οι άνθρωποι που σταθμεύουν στο γκαράζ δεν χρειάζεται να είναι αγοραστές του Τερματικού 21, καθώς το έργο προτείνεται να βοηθήσει την πόλη συνολικά, ειδικά κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων όπως το μουσικό φεστιβάλ και τα σόου πυροτεχνημάτων.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους θα συμπέσει όταν πολλοί στον τουριστικό κλάδο ελπίζουν να δουν τους περιορισμούς στις αφίξεις στα σύνορα να χαλαρώσουν και οι τουρίστες να αρχίσουν να επιστρέφουν σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Ο δήμαρχος Sonthaya πρόσθεσε, «Είναι καλό που συνεργαζόμαστε για να αναπτύξουμε μαζί τον τουρισμό της Πατάγια. Είμαι βέβαιος ότι η Πατάγια θα επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την πανδημία και έχουμε ήδη δει σημάδια ότι πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν να επιστρέψουν στην Πατάγια μετά από σχεδόν ένα χρόνο στις πατρίδες τους και δεν μπορούν να επισκεφθούν. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον με αισιοδοξία».

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.