Το Nong Nooch Gardens εγκαθιστά το γιγάντιο νέο άγαλμα ελέφαντα ως εξέχον αξιοθέατο

Πατάγια-

Ένα γιγάντιο άγαλμα ελέφαντα τοποθετήθηκε στο Nong Nooch Garden Pattaya με σκοπό να γίνει ένα εξέχον νέο αξιοθέατο και να προσφέρει καλή τύχη στους επισκέπτες.

Μια τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Nong Nooch Garden Pattaya, με επικεφαλής τον διευθυντή του Nong Nooch Garden Pattaya κ. Kamphon Satja.

Το άγαλμα μιμείται έναν αρσενικό ελέφαντα και έχει ύψος 10 μέτρα και μήκος 16 μέτρα και επιτρέπει σε τουρίστες και επισκέπτες να περπατήσουν κάτω από τον ελέφαντα.

Μια θρησκευτική βουδιστική τελετή πραγματοποιήθηκε για να ευλογηθεί το άγαλμα του ελέφαντα. Εννέα ζωντανοί ελέφαντες συμμετείχαν σε μια παρέλαση και αργότερα σε τελετή που είχε σκοπό να προσφέρει καλό κάρμα στο άγαλμα.

Ο κ. Kamphon είπε στο The Pattaya News, «Αυτό το άγαλμα ελέφαντα είναι το μεγαλύτερο στην Ταϊλάνδη και είναι φτιαγμένο από τσιμέντο».

«Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε κάτω από την κοιλιά του ελέφαντα για καλή τύχη που είναι μια αρχαία ταϊλανδική παράδοση. Πολλοί Ταϊλανδοί πιστεύουν ότι ο ελέφαντας είναι ένα τυχερό ζώο και ότι περνώντας κάτω από έναν ελέφαντα θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον».

Το άγαλμα του ελέφαντα είναι πλέον ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες του πάρκου, το οποίο παρά την τρέχουσα κατάσταση του Covid-19 στο Chonburi και την Ταϊλάνδη παραμένει ανοιχτό για τους επισκέπτες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.