ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Οι Sattahip και Mueang Chonburi προειδοποιούν τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν μέρη σε σχέση με επιβεβαιωμένο Covid - 19 περιπτώσεις

Sattahip, Chonburi-

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi σήμερα (29 Δεκεμβρίουth) εξέδωσε μια ανακοίνωση για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που πήγαν σε μέρη στην περιοχή Sattahip και Mueang Chonburi αυτόν τον μήνα να ειδοποιήσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία σας.

Η λίστα με τα μέρη και τις ώρες είναι η παρακάτω:

  1. Krung Thai Bank, υποκατάστημα Sattahip στις 9 Δεκεμβρίουth από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.
  2. Αγορά Sahacha στο Sattahip στις 11 Δεκεμβρίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ.
  3. Κοινοτικό Κέντρο Υγείας Sattahip στις 22 Δεκεμβρίουnd από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.
  4. Minivan (μπλε - πορτοκαλί χρώμα) πινακίδα κυκλοφορίας που δεν δόθηκε από το Sattahip στο Rayong στις 12 Δεκεμβρίουnd περίπου από τις 9:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. (Σημείωση του συντάκτη, ναι, αυτή ήταν η πραγματική ειδοποίηση, απλώς το αναδημοσιεύουμε. Εάν πήγατε με ένα μίνι βαν γενικά αυτό το χρώμα από και προς αυτήν την περιοχή προορισμού αυτήν την ημερομηνία και ώρα, θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.)
  5. Minivan (μπλε - πορτοκαλί χρώμα) πινακίδα κυκλοφορίας που δεν δόθηκε από το Rayong στο Sattahip στις 14 Δεκεμβρίουth περίπου από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ.
  6. Ναός Naja στην υποπεριοχή Angsila, περιοχή Mueang Chonburi στις 26 Δεκεμβρίουth χρόνος δεν δίνεται.
  7. Εστιατόριο MK στο υποκατάστημα Central Plaza Chonburi στην περιοχή Mueang Chonburi στις 26 Δεκεμβρίουth στις 3:00 έως τις 6:00.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν

Ο Chonburi ανακοίνωσε 12 νέα κρούσματα τοπικής μετάδοσης του Covid –19 σε συνέντευξη Τύπου στις 12:30 μ.μ. σήμερα (29 Δεκεμβρίουth).

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το Chonburi ανακοινώνει 12 νέα τοπικά κρούσματα Covid –19, ανακεφαλαίωση της συνέντευξης Τύπου του Κυβερνήτη

 

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.