Το ορόσημο της χρονιάς στη Φυσική Ιστορία του BBC «A Perfect Planet» θα κάνει πρεμιέρα ως εκδήλωση κυκλοφορίας διπλού λογαριασμού στην Ταϊλάνδη. 

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Το ορόσημο της χρονιάς στη Φυσική Ιστορία του BBC – Ένας τέλειος πλανήτης â€“ να κάνει πρεμιέρα ως εκδήλωση κυκλοφορίας διπλού λογαριασμού στην Ταϊλάνδη 

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, οι Ταϊλανδοί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων του Ένας τέλειος πλανήτης, αφήγηση από τον αξιότιμο σερ Ντέιβιντ Άτενμπορο, πίσω με πλάτη στο BBC Earth στις 7 μ.μ. στην Ταϊλάνδη, δημιουργώντας μια επική εκδήλωση έναρξης δύο ωρών.

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με τον πιο εμπνευσμένο και εκπαιδευτικό τρόπο με Ένας τέλειος πλανήτηςΗ πιο πρόσφατη σειρά ντοκιμαντέρ του BBC που εξερευνά τη δύναμη - και την ευθραυστότητα - της Γης για τη διατήρηση της ζωής. Προβάλλει κινηματογραφική αιχμή, περιβαλλοντική αφήγηση τόσο οικεία όσο και μεγαλειώδη, και τη διαχρονική αφήγηση του Sir David.

Αυτή η σειρά πέντε μερών θα δείξει πώς οι δυνάμεις της φύσης –καιρικές συνθήκες, ωκεάνια ρεύματα, ηλιακή ενέργεια και ηφαίστεια– οδηγούν, διαμορφώνουν και υποστηρίζουν τη μεγάλη ποικιλία της ζωής στη Γη. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκαλύψει πώς τα ζώα προσαρμόζονται τέλεια σε ό,τι τους ρίχνει το περιβάλλον. Η εκδήλωση εκτόξευσης του προφυλακτήρα θα περιλαμβάνει το πρώτο επεισόδιο (Ηφαίστεια) και το δεύτερο επεισόδιο (The Sun), με τα επόμενα επεισόδια να μεταδίδονται εντός ωρών από το Ηνωμένο Βασίλειο (δείτε λεπτομέρειες παρακάτω).

Αυτή η πραγματικά παγκόσμια σειρά γυρίστηκε σε 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εθνικών πάρκων και θαλασσών στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Κίνα και την Ινδονησία. Κατά τη διάρκεια πέντε επεισοδίων, κάντε μια περιήγηση σε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς φυσικούς οικοτόπους της Ασίας και δείτε τους όλους με νέο πρίσμα, όπως: Οι Βοτανικοί Κήποι Queen Sirikit, Ταϊλάνδη. Εθνικό πάρκο Cat Tien, Βιετνάμ; Εθνικό Πάρκο Shennongjia, Κίνα; τον Κόλπο της Ταϊλάνδης· Lembeh, Ινδονησία; και την έρημο Γκόμπι, Μογγολία.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε 1,113 ημέρες, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 3,000 ώρες πρωτότυπου πλάνα. Προσέξτε για μια ποικιλία ιθαγενών ειδών της Ασίας σε κάθε επεισόδιο, καθώς προσαρμόζονται στον ήλιο, τις καιρικές συνθήκες, τα ηφαίστεια, τους ωκεανούς και την ανθρωπότητα με τους δικούς τους έξυπνους τρόπους, όπως: οι χρυσαφένιες μύτης πιθήκους στην Κίνα. η επιδεικτική σουπιά στο Lembeh της Ινδονησίας. Οι φάλαινες και οι σφήκες συκιάς του Bryde στην Ταϊλάνδη. Gibbons στο Βιετνάμ? και καμήλες στη Μογγολία.

Με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας στον αέρα, ο αφηγητής Sir David Attenborough έχει γίνει ο αγαπημένος φυσικός ιστορικός στον κόσμο. Λέει για την εκπομπή: â€œΟ πλανήτης μας είναι ένα στο δισεκατομμύριο, ένας κόσμος γεμάτος ζωή. Αλλά τώρα, μια νέα κυρίαρχη δύναμη αλλάζει το πρόσωπο της Γης: οι άνθρωποι. Για να διατηρήσουμε τον τέλειο πλανήτη μας, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουμε μια δύναμη για το καλό». 

Ο GM και αντιπρόεδρος του BBC Studios Νότια και Νοτιοανατολική Ασία, ο Ryan Shiotani, λέει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε πρεμιέρα αυτής της νέας επικής σειράς με αφήγηση του Sir David Attenborough στο BBC Earth ως εκδήλωση εκκίνησης. Μόλις το απολαύσουν, οι θεατές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για τα επόμενα επεισόδια, καθώς θα τα παρακολουθούμε γρήγορα στο BBC Earth express από το Ηνωμένο Βασίλειο.» 

Πληροφορίες προβολής:  

Ταϊλάνδη:  

BBC Earth στο TrueVisions Channel 568 και 3BB Channel 503

Επεισόδια ·  BBC Earth 
Ηφαίστεια Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 7 μ.μ
Ο Ήλιος Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 8.05 μ.μ
Weather Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, 7 μ.μ
Ωκεανοί Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, 7 μ.μ
Οι άνθρωποι Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, 7 μ.μ

Επεισόδια: 

  • Επεισόδιο 1: Ηφαίστεια
  • Επεισόδιο 2: Ο Ήλιος
  • Επεισόδιο 3: Καιρός
  • Επεισόδιο 4: Ωκεανοί
  • Επεισόδιο 5: Άνθρωποι

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/