Χαρακτηριστικό: Οι πέντε κορυφαίες τοπικές ιστορίες Pattaya και Chonburi την περασμένη εβδομάδα, ενημερωθείτε

Πατάγια, Ταϊλάνδη:

Ακολουθεί η τακτική μας εκπομπή στην οποία καλύπτουμε τις πέντε κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή της Πατάγια όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική μας ομάδα για τους αναγνώστες μας την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή η έκδοση καλύπτει τις 6 Δεκεμβρίου-13 Δεκεμβρίου 2020. Οι ιστορίες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά επιλέχθηκαν ειδικά για να μπορούν οι ντόπιοι αναγνώστες μας να δουν "με μια ματιά" τι συμβαίνει στην περιοχή μας και τι μπορεί να τους έχει χάσει την περασμένη εβδομάδα. Καθώς δημοσιεύουμε έως και είκοσι ιστορίες (ή περισσότερες!) την ημέρα, είναι σημαντικό να μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει και να προλάβουμε.

  1. Έρχονται τοπικές εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου, ετοιμαστείτε για απαγόρευση πώλησης αλκοόλ

Αν και οι ξένοι αναγνώστες μας δεν μπορούν να ψηφίσουν, ΘΑ επηρεαστούν από τις επερχόμενες εκλογές στο Τσονμπούρι που έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το νόμο της Ταϊλάνδης, οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύονται κατά τη διάρκεια εκλογών, που περιλαμβάνει το προηγούμενο βράδυ. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Τοπικές εκλογές είναι αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ταϊλάνδη και η απαγόρευση πωλήσεων ποτών είναι σχεδόν βέβαιη

2. Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya στέφθηκε με επιτυχία, εδώ είναι μια ιδιαίτερη ιστορία από την εκδήλωση

Είχαμε πολλή κάλυψη για το Μουσικό Φεστιβάλ της Πατάγια, αλλά εδώ είναι μια «καλή αίσθηση» από την εκδήλωση.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής του ταϊλανδέζικου συγκροτήματος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Pattaya Music Festival 2020 μετά από πρόσφατη δημόσια μάχη με την κατάθλιψη και την εξαφάνιση

3. Η Pattaya ξεκίνησε επίσημα την «High Season» με την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού

Παρά το γεγονός ότι τα σύνορα είναι κλειστά για τον Covid-19 χωρίς μια σειρά κρίκων, η καραντίνα και η γραφειοκρατία για τους ξένους τουρίστες η φετινή υψηλή περίοδος θα είναι διαφορετική, η Pattaya εξακολουθεί να εστιάζει σε μεγάλο βαθμό σε εκδηλώσεις και να προσελκύει εγχώριους τουρίστες. Με σημαντικές εκδηλώσεις να έχουν προγραμματιστεί τόσο για το τέλος του τρέχοντος έτους όσο και για τις αρχές του επόμενου, το σχέδιο χρήσης εκδηλώσεων για την αύξηση της κυκλοφορίας φαίνεται να έχει λειτουργήσει καλά μέχρι στιγμής και θα συνεχιστεί.

Η Pattaya ξεκινά επίσημα τον εσωτερικό τουρισμό «High Season» με την εκδήλωση Winter Tourism Neo Pattaya που φιλοξενείται από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού

4. Ο Ροταριανός Όμιλος Πατάγια εισάγει τριάντα νέα μέλη

Ένα σημαντικό γεγονός για την Πατάγια και την οικοδόμηση μιας ισχυρότερης κοινότητας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Πατάγια εισάγει τριάντα νέα μέλη στη μεγάλη επέκταση του συλλόγου

5. Σχέδιο μεγάλης ανακαίνισης για το Naklua

Έρχεται ένα μεγάλο σχέδιο για την αναμόρφωση και την κατασκευή ενός παραδοσιακού ψαροχώρι στην παλιά πόλη Naklua…

Οι αρχές της Πατάγια θα επενδύσουν περίπου 775 εκατομμύρια μπατ στο έργο τουριστικής ανάπτυξης «Old Town Naklua»

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας ευχαριστώ που διαβάσατε τα Νέα της Πατάγια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/