2 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 5 τραυματίστηκαν όταν μαινόμενος μοτοσικλετιστής μαχαίρωσε βάναυσα πολλούς πολίτες στον δρόμο Udon Thani χθες

Ούντον Θάνι –

Δύο αθώοι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν ένας μαινόμενος μοτοσικλετιστής οδηγούσε μια μοτοσικλέτα και μαχαίρωσε αυθόρμητα πολλούς πολίτες στη διασταύρωση δρόμου Naresuan στην επαρχία Udon Thani χθες, 5 Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία από το επαρχιακό αστυνομικό τμήμα Udon Thani ειδοποιήθηκε για το σοκαριστικό περιστατικό γύρω στη 1:30 μ.μ. πριν φτάσει στο σημείο και ανακάλυψε ότι δύο μαθητές ήταν ξαπλωμένοι στο δρόμο και τραυματίστηκαν σοβαρά από τραύματα από μαχαίρι.

Η Unchaya Bunyuan, 16 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά από το άγριο μαχαίρι στο λαιμό της. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο νοσοκομείο Udon Thani. Μια άλλη μαθήτρια, η Nattawadee Phoprom, 17 ετών, τραυματίστηκε επίσης από μαχαίρι στο στόμα της και νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Πλάνα CCTV στη διασταύρωση κατέγραψε επίσης έναν μακρυμάλλη άνδρα μοτοσικλετιστή να φεύγει από τη σκηνή με μια πορτοκαλί-μαύρη μοτοσυκλέτα πριν κόψει μια άλλη 45χρονη γυναίκα που στεκόταν 100 μέτρα μακριά στο μάγουλό της και στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα άλλο 20χρονο θύμα που ήταν βρίσκεται άλλα 100 μέτρα μακριά. Όλοι τους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Udon Thani.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαινόμενος άνδρας συνέχισε να επιτίθεται σε ένα 16χρονο αγόρι και μια 33χρονη γυναίκα πεζό και σκότωσε άγρια ​​μια 22χρονη φοιτήτρια, Chonlada Hinkham, η οποία επέβαινε σε μοτοσικλέτα κατά μήκος της οδού Surakan.

Συνολικά τριάντα αστυνομικοί και εθελοντές διάσωσης συγκεντρώθηκαν και τελικά συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, Ithipon Imphueng, ηλικίας αδιευκρίνιστη, ο οποίος κρατούσε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι στο χέρι του. Κατά τη διάρκεια μιας άτυπης ανάκρισης, μουρμούρισε μόνο με τυχαίες λέξεις με μπερδεμένη ομιλία που δεν είχε νόημα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο φίλος του, ο οποίος αναφέρθηκε στον Τύπο μόνο ως Subin, είπε στην αστυνομία ότι επέβαινε επίσης στην ίδια μοτοσυκλέτα, αλλά ξαφνικά απογειώθηκε αφού είδε τον φίλο του να "το χάνει τελείως" στα λόγια του και να βγάλει ένα μαχαίρι που ήταν αποθηκευμένο στη μοτοσυκλέτα. και άρχισε να μαχαιρώνει άλλους ανθρώπους τυχαία.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Subin, το ζευγάρι έφευγε από ένα ετήσιο φεστιβάλ στην πόλη για να τον αφήσει στο σπίτι του, αλλά το Ithipon άρχισε ύποπτα να περιφέρεται γύρω από την περιοχή σε κύκλο. Το όχημά τους σταμάτησε για κόκκινο φανάρι στη Διασταύρωση της οδού Ναρεσουάν όταν η Ιθήπων άρχισε να επιτίθεται άγρια ​​στις δύο πρώτες γυναίκες που επέβαιναν δίπλα του. Ο Subin απογειώθηκε συγκλονιστικά πριν ο φίλος του συνεχίσει να οδηγεί και αρχίσει να επιτίθεται σε πολλά περισσότερα θύματα. Ο Subin ισχυρίστηκε ότι το Ithipon δεν είχε δείξει σημάδια προβλημάτων στο φεστιβάλ ή πριν ξεκινήσει το περιστατικό και δεν υπήρξαν τροχαία περιστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οργή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Από σήμερα το απόγευμα, ο Ιθιπόλ παρέμενε υπό αστυνομική κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Udon Thani και θα εξεταζόταν για ψυχολογικές εξετάσεις για να αποδειχθεί εάν υπέφερε από κάποια ψυχική πάθηση κατά τη διάρκεια της επίθεσης ή όχι.

Ωστόσο, ένας ψυχίατρος είπε στον Τύπο ότι η Ηθήπων ήταν σε θέση να απαντήσει λογικά σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά δήλωσε ότι δεν αναγνώρισε τι συνέβη την ώρα της επίθεσης.

«Ο φερόμενος δράστης δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής θεραπείας στο Udon Thani ή σε κοντινές επαρχίες. Είχε όμως ιστορικό κατάχρησης ουσιών και αλκοόλ. Ωστόσο, η ψυχολογική εξέταση και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ούρων και αίματος θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να επιβεβαιωθούν οι ακριβείς πληροφορίες για τις σωματικές και ψυχικές του καταστάσεις», δήλωσε ο ψυχίατρος.

Εν τω μεταξύ, το Επαρχιακό Γραφείο Δικαιοσύνης του Udon Thani θα παράσχει χρηματική βοήθεια στην οικογένεια των δύο θανόντων έναντι 110,000 μπατ ο καθένας. Η Υπηρεσία Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας του Udon Thani βοηθά επίσης τις οικογένειες των θυμάτων με ψυχολογική υποστήριξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.