Ο Τσιάνγκ Ράι επιβεβαιώνει δύο ακόμη κρούσματα COVID-19 που απέφυγαν την καραντίνα μπαίνοντας παράνομα στη χώρα από τη Μιανμάρ

Τσιάνγκ Ράι-

Το κέντρο COVID-19 του Τσιάνγκ Ράι σήμερα (5 Δεκεμβρίουth) επιβεβαίωσε δύο ακόμη εγχώρια κρούσματα που αφορούσαν ασθενείς που παρέλειψαν την καραντίνα μπαίνοντας στην Ταϊλάνδη μέσω φυσικών συνόρων στο Μάε Σάι παράνομα και επίσης φέρεται να επισκέφτηκαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μάε Σάι.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Τσιάνγκ Ράι, γιατρός Totthep Boonthong ανέφερε ότι οι 10th και 11th Τα πρόσφατα εγχώρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Τσιάνγκ Ράι είναι γυναίκες και ηλικίας 25 ετών.

Εργάζονταν σε ένα ξενοδοχείο στο Tachileik στη Μιανμάρ. Εισήλθαν λαθραία στην Ταϊλάνδη στις 28 Νοεμβρίουth σύμφωνα με δηλώσεις τους στις αρχές της Ταϊλάνδης.

Παραδέχτηκαν επίσης ότι πήγαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Maesot και σε μια αγορά και δεν απομονώθηκαν παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι ήταν δυνητικά εκτεθειμένοι στον Covid-19.

Άρχισαν να έχουν συμπτώματα στις 29 Νοεμβρίουth πριν επικοινωνήσετε με ιατρικούς αξιωματούχους για τεστ Covid-19 στις αρχές αυτού του μήνα.

Ο γιατρός Totthep σημείωσε, «Ωστόσο, έχουν έρθει σε επαφή μόνο με μικρές ομάδες χαμηλού κινδύνου και παρά το γεγονός ότι πήγαιναν σε δημόσιους χώρους είχαν περιορισμένες επαφές υψηλού κινδύνου».

«Σε σύνολο έντεκα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Τσιάνγκ Ράι σε αυτήν την τρέχουσα κατάσταση, πέντε από αυτά είχαν εισέλθει σε τοπικές κρατικές καραντίνες στα σύνορα και δεν είχαν εκτεθεί στο κοινό». Αυτός πρόσθεσε.

Εκατοντάδες τεστ γίνονται καθημερινά στο κοινό και στις επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μέχρι στιγμής, χωρίς θετικά αποτελέσματα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.