Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ταϊλάνδης-Κινεζίας να υποβάλει αναφορά στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στο πλαίσιο της προτεινόμενης τουριστικής διαδρομής «Γκουανγκζού-Πουκέτ» για να ανοίξει ξανά η χώρα στους Κινέζους τουρίστες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Μπανγκόκ -

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ταϊλάνδης-Κινεζικής και οι σχετικές τουριστικές επιχειρηματικές ενώσεις σχεδιάζουν να υποβάλουν αίτηση στο Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης COVID-19 (CCSA) για να ανοίξει ξανά η χώρα και να προτείνει μια τουριστική διαδρομή «Γκουανγκζού-Πουκέτ» για να ξεπεραστεί η ύφεση του Covid-19 .

Ο Narongsak Puttapornmongkol, Πρόεδρος του Ταϊλανδο-Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αποκάλυψε χθες, 30 Νοεμβρίου, ότι η επιστολή θα παραδοθεί στην CCSA αυτή την εβδομάδα μετά από συναντήσεις με ενώσεις που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστιατορίων και σχετικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

ΦΩΤΟ: Daily News

Οι ενώσεις ζητούν την εφαρμογή περισσότερων τουριστικών μέτρων με χώρες ή πόλεις με χαμηλά κρούσματα πανδημίας Covid-19 και αναζητούν ένα πακέτο «Travel Bubble» με μέρη της Κίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά προτείνει περίπου 20 πόλεις που δεν έχουν αναφορές τοπικής μόλυνσης από τον Covid-19, ιδιαίτερα η Γκουανγκζού, καθώς ήταν μια πόλη χωρίς Covid και φιλική προς τους τουρίστες από όλες τις απόψεις. Το Guanghzhou ήταν στο παρελθόν μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες που παρείχαν Κινέζους τουρίστες για την Ταϊλάνδη, πρόσθεσε το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το πακέτο θα πρέπει να συνδυαστεί με το Πουκέτ, σύμφωνα με το αίτημά τους, καθώς κάθε φορέας που σχετίζεται με τον τουρισμό στο νησί έχει πληγεί σοβαρά και οικονομικά, κάτι που μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνο οικονομικά εάν τα σύνορα της χώρας παραμείνουν κλειστά για μη απαραίτητα ταξίδια.

Η πιθανή μείωση της υποχρεωτικής κρατικής καραντίνας θα αναφερθεί επίσης στην CCSA, καθώς ο όμιλος πιστεύει ότι θα προσέλκυε εξαιρετικά και ευεργετικά περισσότερους τουρίστες σε όλο τον κόσμο, όχι ιδιαίτερα μόνο τους Κινέζους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thailandinsidenew

«Η κυβέρνηση θα πρέπει επίσης να δώσει προτεραιότητα στον οικονομικό αντίκτυπο του Covid-19, όχι μόνο στην περίπτωση της τοπικής μετάδοσης, που είναι πολύ χαμηλά νούμερα. Η χώρα είναι παγκοσμίως γνωστή για τον επαγγελματικό χειρισμό των κρουσμάτων Covid-19 και τη θεραπεία της για τη θεραπεία μολυσμένων ασθενών, επομένως πιστεύουμε ότι η Ταξιδιωτική Φούσκα είναι δυνατή», δήλωσε ο Narongsak.

Και πρόσθεσε: «Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη θα μπορούσαν επίσης να παρουσιάσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τις εκθέσεις εξέτασης από τον τόπο καταγωγής. Η μείωση της περιόδου κρατικής καραντίνας είναι επίσης πιθανή εάν η Ταϊλάνδη σχεδιάζει να υποδεχθεί περισσότερους τουρίστες, ειδικά τους Κινέζους που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν τη χώρα. Πιστεύουμε ότι η Travel Bubble και η μείωση της καραντίνας θα λύσουν την τουριστική επιχείρηση, η οποία είναι μια τεράστια οικονομική ευκαιρία για ανάκαμψη».

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.