Πυρκαγιά καταστρέφει αποθήκη θυμιάματος στο Chonburi, μισό εκατομμύριο μπατ σε εκτιμώμενες ζημιές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εθελοντές Πυροσβέστες Ανατολής

Τσονμπούρι-

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε μια παλιά αποθήκη που χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή θυμιάματος στο Chonburi νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το πρωί της Τρίτης (24 Νοεμβρίουth) στην υποπεριφέρεια Panat Nikhom.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα για να εντοπίσουν τη φωτιά σε μεγάλη φλόγα. Χρειάστηκαν περίπου σαράντα λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της αποθήκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εθελοντές Πυροσβέστες Ανατολής

Κάτοικοι της περιοχής που ζουν σε σπίτια κοντά είπαν στο The Pattaya News ότι η φωτιά ξεκίνησε ξαφνικά και επικοινώνησαν αμέσως με την πυροσβεστική.

Σε αυτό το στάδιο, η ιατροδικαστική αστυνομία που συνεργάζεται με ομάδες πυρόσβεσης πιστεύει ότι η φωτιά προκάλεσε βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού ρεύματος.

Το κόστος των ζημιών συνολικά υπολογίζεται σε περίπου 500,000 μπατ σε ενημέρωση που δόθηκε από τους πυροσβέστες το απόγευμα της Τετάρτης. Από την πυρκαγιά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εθελοντές Πυροσβέστες Ανατολής

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.