Τα διόδια του αυτοκινητόδρομου της Ταϊλάνδης και της οδού ταχείας κυκλοφορίας θα καταργηθούν τα σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Εθνική -

Η Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε την απαλλαγή τριών τελών διοδίων αυτοκινητοδρόμων για 12 ημέρες συνολικά κατά τη διάρκεια των αργιών αντικατάστασης του Σαββατοκύριακου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός Μεταφορών.

Τα τέλη διοδίων θα εξαιρεθούν στον αυτοκινητόδρομο 7 από την Μπανγκόκ προς την Πατάγια, στον εθνικό αυτοκινητόδρομο 34 που οδηγεί στο Chon Buri, το λιμάνι Laem Chabang και την Πατάγια, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο 9 μεταξύ Phra Pradaeng-Bang Khae, Phra Pradaeng-Bang Khunthian και Bang Pa In -Bang Phli.

Οι απαλλαγές τελών είναι για δύο περιόδους, από 1:00 π.μ. της 18ης Νοεμβρίου έως 12:00 π.μ. της 23ης Νοεμβρίου και από 1:00 π.μ. 9 Δεκεμβρίου έως 12:00 π.μ. της 14ης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Ο υπουργός Μεταφορών Saksayam Chidchob είπε στο Associated Press ότι η Οι παρεκκλίσεις θα μειώσουν ενδεχομένως την κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα διευκολύνουν όλους τους χρήστες του δρόμου κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών.
Αναφέρεται επίσης ότι η ταχεία οδός Burapha Withi της Μπανγκόκ μεταξύ Bang Na-Chonburi και Kanchanaphisek Expressway από την Bang Phli-Suksawat, που υπάγονται στην αρχή της Αρχής ταχείας κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης (EXAT), δεν θα εισπράττει τέλη διοδίων κατά τα προαναφερθέντα μεγάλα Σαββατοκύριακα. Καλά.

Η πρόταση είναι απάντηση σε έγκριση από το υπουργικό συμβούλιο για επιπλέον αργίες 19-22 Νοεμβρίου και 10-13 Δεκεμβρίου για την τόνωση της εγχώριας οικονομίας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.