Αδέσποτο σκυλί πιάστηκε μετά από επίθεση σε τετράχρονο κορίτσι στο Μπανγκλαμούνγκ

Nongprue, Banglamung, Chonburi-

Ένα αδέσποτο σκυλί πιάστηκε μετά από μια απρόκλητη επίθεση σε ένα τετράχρονο κορίτσι που περίμενε να πάει στο σχολείο στο Nongprue στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Το κορίτσι υπέστη τραύματα στο πρόσωπο αφού φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί κοντά στο σπίτι της στο Nongprue την Πέμπτη (8 Οκτωβρίου).

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας ΕΔΏ.

Χθες, (10 Οκτωβρίου) στελέχη του τμήματος δημόσιας υγείας και περιβάλλοντος από τον δήμο Nongprue μαζί με το Γραφείο Ζωοτροφίας Banglamung απομάκρυναν τον επιθετικό σκύλο που επιτέθηκε στο κορίτσι από την περιοχή.

Χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να βρεθεί ο σκύλος, ο οποίος εντοπίστηκε με βάση τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το ζώο μετά την επίθεση. Ο σκύλος βρέθηκε 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της κοπέλας.

Ο σκύλος πυροβολήθηκε με αναισθητικό και δεν τραυματίστηκε σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κτηνοτροφίας της Banglamung. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων, σύμφωνα με τον δήμο Nongprue και θα εμβολιαστεί και θα του δοθεί ιατρική φροντίδα εάν χρειαστεί.

Ο δήμαρχος Nongprue Mine Chaiyanit είπε στο The Pattaya News ότι η πόλη γνωρίζει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά και ότι οι αρχές της πόλης σχεδιάζουν να χτίσουν επιπλέον καταφύγια για να στεγάσουν τα ζώα. Ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων έχει αυξηθεί σημαντικά στην περιοχή σύμφωνα με τον Δήμαρχο λόγω του lockdown Covid-19, της έλλειψης τουριστών και των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τα ζώα τους λόγω έλλειψης κεφαλαίων ή πριν επιστρέψουν στις επαρχίες τους νωρίτερα φέτος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.