Ο πρώτος διαγωνισμός φαγητού της Pattaya της χρονιάς "The War Eating Contest 2020" που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, καλωσορίζουν οι ξένοι

Τσονμπούρι –

Η Pattaya θα διοργανώσει έναν σημαντικό διαγωνισμό διατροφής με τίτλο «The War Eating Contest 2020 #1» στο εμπορικό κέντρο Royal Garden Plaza το επόμενο Σαββατοκύριακο, από τις 10 έως τις 11 Οκτωβρίου, με βραβεία αξίας άνω των 100,000 μπατ.

Ο διαγωνισμός πρόκλησης φαγητού είναι πλέον ανοιχτός για εγγραφές στον ομαδικό διαγωνισμό 4 ατόμων και σε μεμονωμένους διαγωνιζόμενους. Ο διαγωνισμός θα χωριστεί σε δύο μέρη και για τους δύο τύπους διαγωνιζομένων.

Ο διαγωνισμός ομαδικού φαγητού, όπου υπολογίζεται ότι θα εγγραφούν έως και 40 ομάδες διαγωνιζομένων, θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε 60 λουκάνικα CP όσο και όσο πιο γρήγορα μπορούν μέσα σε 5 λεπτά για να μπουν στον τελικό γύρο όπου θα επιλεγούν μόνο 5 ομάδες.

Οι επιλαχόντες θα κληθούν να φάνε άλλα 100 λουκάνικα στον ταχύτερο χρόνο μέσα σε 10 λεπτά. Η ομάδα που θα καταναλώσει τα περισσότερα λουκάνικα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα θα είναι η νικήτρια.

Ο ατομικός γύρος θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα. Περίπου 100 από τους πιο γρήγορους τρώγοντες θα κληθούν να φάνε 3 σάντουιτς 6 ιντσών Subway στον ταχύτερο χρόνο μέσα σε 5 λεπτά.

Στους νικητές και στους δύο γύρους θα δοθεί ένα κουπόνι ξενοδοχείου για 2 διανυκτερεύσεις στο Anantara Chiang Mai Resort, μια δωροκάρτα VIP 20,000 και 10,000 μπατ και ένα πιστοποιητικό από το Ripley's Believe It or Not! Ταϊλάνδη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ripley's Thailand στο Facebook https://www.facebook.com/ripleysThailand ή https://www.ripleysthailand.com. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλες τις ηλικίες, το φύλο και τις εθνικότητες, αν και οι ανήλικοι θα πρέπει να υπογράψουν μια παραίτηση. Υπάρχει ένα τέλος εγγραφής που ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση, αλλά είναι μόνο μερικές εκατοντάδες μπατ. Το τέλος είναι το ίδιο για όλους τους αιτούντες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.