Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra βρέθηκε θετικός στον Covid-19, φέρεται να έχει ήδη αναρρώσει πλήρως

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα -

Ο Τακσίν Σιναουάτρα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό Covid-19 και φέρεται να έχει ήδη αναρρώσει, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης των ΗΑΕ σήμερα το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε κάνει τεστ Covid-19 κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είχε μεταφερθεί σε τουλάχιστον πέντε τοπικά νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναρρώσει πλήρως από τον κοροναϊό Covid-19 πριν από τρεις εβδομάδες, αφού βρισκόταν υπό στενή επίβλεψη γιατρού από τότε που βρέθηκε ο ιός. Η ιστορία, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης σήμερα το βράδυ και ο ίδιος ο Thaksin δεν είχε σχολιάσει προηγουμένως την κατάσταση.

Η Yaowapa Wongsawat, η πρώην ηγέτης του Pheu Thai Party, η οποία επίσης ζει στο Ντουμπάι και διατηρεί επαφή με την πρώην πρωθυπουργό μαζί με τους στενούς υπαλλήλους της, είχε επίσης βρεθεί θετική και φέρεται να είχε θεραπευτεί από τον ιό.

Ο Thaksin ήταν πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης από το 2001 έως το 2006. Ζει αυτοεξόριστος στο Ντουμπάι για πάνω από μια δεκαετία, αφού κρίθηκε ένοχος για διαφθορά το 2008.

Η αδερφή του, Yingluck Shinawatra, 53, η οποία είναι επίσης αυτοεξόριστος και πρώην πρωθυπουργός, φέρεται να βγήκε αρνητική στον ιό παρά τη στενή επαφή με τα άλλα μολυσμένα άτομα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.