Τέσσερις υπήκοοι της Καμπότζης συνελήφθησαν για παράνομη διέλευση των συνόρων για εργασία στο Τσονμπούρι

Sa Kaeo/Chonburi-

Τέσσερις υπήκοοι της Καμπότζης συνελήφθησαν να μεταφέρονται λαθραία με φορτηγό στην περιοχή Chonburi σήμερα το πρωί, σύμφωνα με αξιωματούχους επιβολής του νόμου Sa Kaeo.

Ο Συνταγματάρχης Ekapong Krittaya Kiatchuti, ο Διοικητής του 12ου Συντάγματος Rangers στο Sa Kaeo ανέφερε το περιστατικό σήμερα το πρωί. Το περιστατικό σημειώθηκε σε οδικό σημείο ελέγχου σε συνεργασία με τον Βασιλικό Ταϊλανδικό Στρατό στη διασταύρωση Nong Sang στην οδό Thanawithi στο Sa Kaeo.

Ένα γκρι φορτηγό Nissan με πινακίδες Chonburi σταμάτησε στο σημείο ελέγχου και βρέθηκε ότι το οδηγούσε ο κ. Ying Bo Rei, υπήκοος Καμπότζης. Ο κ. Γινγκ είχε την κατάλληλη άδεια να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, αλλά σύμφωνα με τους αξιωματικούς στο σημείο ελέγχου συμπεριφερόταν ύποπτα και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί βρισκόταν στο Sa Kaeo όταν εργαζόταν νόμιμα στο Chonburi. Σε περαιτέρω έλεγχο, οι αξιωματούχοι βρήκαν τέσσερις υπηκόους Καμπότζης, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, να κρύβονται σε ένα διαμέρισμα στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Και οι τέσσερις δεν είχαν κατάλληλη ταυτότητα και παραδέχτηκαν ότι είχαν εισέλθει παράνομα στην Ταϊλάνδη. Λόγω της κατάστασης της πανδημίας του Covid-19, η παράνομη μετανάστευση στην Ταϊλάνδη έχει γίνει ένα πολύ πιο ευαίσθητο θέμα με τα σημεία ελέγχου και την αυξημένη δραστηριότητα επιβολής του νόμου κατά μήκος των συνόρων που λαμβάνουν χώρα τακτικά.

Οι τέσσερις παράνομοι μετανάστες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για Covid-19 και στη συνέχεια θα απελαθούν. Ο κ. Γινγκ θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο παράνομων μεταναστών στη χώρα και αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η άδειά του για να βρίσκεται στη χώρα πιθανότατα θα ανακληθεί. Ο κ. Ying φέρεται να παραδέχτηκε ότι παρέλαβε την ομάδα στο Sa Kaeo για να τους φέρει σε μια οικοδομή στο Chonburi, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν παράνομοι μετανάστες, παρόλο που κρύβονταν στο φορτηγό.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/