Η υπηρεσία λεωφορείων αεροδρομίου προς την Πατάγια και το Χούα Χιν λειτουργεί ξανά μετά από τέσσερις μήνες αποκλεισμού του Covid-19, παρέχεται το τρέχον πρόγραμμα

Εθνική -

Το Αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης (AOT) ανακοίνωσε χθες, 8 Σεπτεμβρίου, ότι η εταιρεία άνοιξε ξανά την υπηρεσία επιβατικών λεωφορείων από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi προς την Pattaya και το Hua Hin, ξεκινώντας αρχικά από τις 22 Αυγούστου και τώρα είναι πλήρως ανοιχτό για άλλη μια φορά.

Η υπηρεσία έχει τεθεί προσωρινά σε αναμονή από τις 9 Απριλίου, καθώς δεν ήταν τουρίστες από διεθνείς πτήσεις που ταξίδευαν στη χώρα λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο AOT ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία του λεωφορείου αφού το αεροδρόμιο Suvarnabhumi παρείχε πτήσεις εσωτερικού στις οποίες οι επιβάτες ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στους τουριστικούς προορισμούς.

Το πρόγραμμα του αεροδρομίου Suvarnabhumi - Hua Hin είναι, ωστόσο, επί του παρόντος μόνο ένα ταξίδι την ημέρα. Το λεωφορείο από το αεροδρόμιο αναχωρεί στις 12:30 μ.μ. ενώ το λεωφορείο από το Χούα Χιν αναχωρεί στις 11.00:294 π.μ. Ο ναύλος είναι XNUMX μπατ άτομο/ταξίδι.

Το πρόγραμμα του αεροδρομίου Suvarnabhumi – Pattaya είναι 4 δρομολόγια την ημέρα. Το λεωφορείο αναχωρεί από το αεροδρόμιο στις 09.00:12.00, 15.00:18.00, 130:XNUMX και XNUMX:XNUMX και ισχύει το ίδιο ωράριο για το λεωφορείο από την Πατάγια. Ο ναύλος είναι XNUMX μπατ άτομο/ταξίδι.

Όσον αφορά τις μετρήσεις υγείας για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19, όλοι οι επιβάτες λεωφορείων θα κληθούν να κάνουν έλεγχο υγείας στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων πριν μπουν στο λεωφορείο και θα πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε κάθε λεωφορείο παρέχεται ένα σπρέι απολύμανσης οινοπνεύματος και οι αστυνομικοί θα ψεκάσουν το όχημα και άλλες επιφάνειες υψηλής επαφής με απολυμαντικό.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.