Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα κάνει δημόσια έρευνα για την υπόθεση κληρονόμου της Red Bull αύριο, αποκαλύπτουν όλα τα ευρήματα

Μπανγκόκ-

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Prayut Chan O' Cha, δήλωσε ότι θα δημοσιοποιήσει μια έρευνα για φερόμενο λάθος χειρισμό της υπόθεσης που αφορά τον Vorayuth Yoovidhya αύριο το απόγευμα μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης.

Η υπόθεση, που έχει συναρπάσει την Ταϊλάνδη, πηγαίνει πίσω στο 2012 κατά το οποίο ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Red Bull ενεπλάκη σε ένα αναφερόμενο περιστατικό που σκότωσε έναν εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικό. Για περισσότερα σχετικά με την υπόθεση και την κάλυψή μας κάντε κλικ εδώ.

Ο πρώην επίτροπος εκλογών Vicha Mahakhun, ο οποίος διευθύνει την επιτροπή έρευνας που συστάθηκε από τον πρωθυπουργό, είπε ότι η έκθεση, η οποία είναι σχεδόν εκατό σελίδες, παραδόθηκε στον πρωθυπουργό και θα συζητηθεί στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης αύριο. Στη συνέχεια, η έκθεση θα δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ. Η έκθεση έχει συμπυκνωθεί σε δέκα σελίδες για «ευκολία στην ανάγνωση», πρόσθεσε.

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την έκθεση και τα ευρήματα, τα οποία ο Vicha είπε ότι θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση σχετικά με την υπόθεση, θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης. Ο Βίχα είπε επίσης ότι όσοι διαπιστωθεί ότι χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση, εάν υπάρχουν, θα λογοδοτήσουν.

Το Pattaya News θα παράσχει πλήρη αναφορά των ευρημάτων μετά τη συνέντευξη Τύπου.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/