Pattaya Cricket Club Stallions στο 6ο ετήσιο τουρνουά παραλίας Koh Chang

Pattaya Cricket Club Stallions στο 6th Τουρνουά παραλίας Koh Chang.

Γράφτηκε από τον Clive Rogerson για το PCC 

Σημείωση συντακτών: Εάν θέλετε να μας υποβάλετε δωρεάν την τοπική αθλητική ομάδα ή εκδήλωση σας για δημοσίευση στο The Pattaya News, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook μας.

Οι PCC Stallions είχαν μεγάλες ελπίδες να τα πάνε καλά στο τουρνουά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας έπαιξε στο Chiang 8 τον Φεβρουάριο του 2020, το οποίο κέρδισε το PCC. Δυστυχώς, οι Stallions ήταν σε μια σκληρή ομάδα που περιείχε τους Black Parrots, νικητές τα τελευταία δύο χρόνια, Lanna και The Young Ones. 

 

Ο πρώτος τους αγώνας ήταν εναντίον των Young Ones που κέρδισαν πρώτοι. Ο Σάιμον έκανε μπούλινγκ πρώτος. Ο Τζο χτύπησε τη δεύτερη μπάλα στο λαιμό του Γουεζ, ο οποίος έριξε αμέσως τη μπάλα και την πέταξε πίσω άγρια ​​για ανατροπές. Ένα 4 από την τελευταία μπάλα μέσω ενός άστοχου πεδίου από τον Andy στο Long-on. 15 από το τέλος και τα πράγματα πήγαιναν όλα Pete Tong για τους Stallions. Ο Άντι είχε το επόμενο και κράτησε έξοχα με το ένα χέρι για να απορρίψει τον Τι, ο οποίος τελείωσε στη λίμνη πάπιας. Ο Matt έκανε ένα bowling για ένα poor over με έξτρα και ανατροπές, αλλά κατάφερε να κάνει bowl Meow και έτσι οι Young Ones ήταν στις 21 στα μισά του δρόμου. Οι Reds έκαναν μπούλινγκ στη συνέχεια και θα ήταν ένα καλό over αν ο Trevor δεν είχε στριμώξει μια μπάλα που πήγε για 4. Ο Trevor ήταν ο επόμενος και περιόρισε την γρήγορη κούνια σε 8 σερί. Ο Wez πήρε το προτελευταίο over και είχε Win plumb LBW την πρώτη μπάλα αλλά δεν δόθηκε. Στη συνέχεια ο Wez κατάφερε να σκάσει το Win με μια υπέροχη βολή και ο Win πήγε στη λίμνη πάπιας. Οι Young Ones σημείωσαν 33.

Οι επιβήτορες γίνονται νυχτερίδα. Ο Γουέζ, ο Σάιμον και ο Ματ (12) τα πήγαν καλά στα τρία πρώτα όβερ με αρκετά όρια και έξτρα προικισμένα από ευρεία. 24 σκόραρε στα μισά και τίποτα. Ο Άντι χτύπησε το 4th ενάντια στον Juo και κατά τη διάρκεια κάποιου αυτοκτονικού τρεξίματος με ανατροπές να πηγαίνουν παντού, ο άνεμος έριξε μια εγγύηση και ο Andy θεωρήθηκε εξαντλημένος!!!! Η μπάλα δεν ήταν πουθενά κοντά στα κολοβώματα. Οι κόκκινοι κοντράρονται στον Πουμ. Έτρεξε ο ίδιος, αλλά πήρε ένα 6 από την τελευταία μπάλα. Χρειάζονταν 12 για μια νίκη και ο Trevor ήταν ο τελευταίος παίκτης απέναντι στη Win. Ο Τρέβορ παίρνει 3 κουκκίδες και μετά βγήκε έξω από τη μη μπάλα!!!! Τώρα 14 για να κερδίσετε και Κερδίστε μπολ 2 πλατιά για 10 τρεξίματα. Οι Stallions σκοράρουν 29 και χάνουν με διαφορά 4 σερί. Ένα σοβαρό λάθος που θα το μετάνιωναν.

 

Το δεύτερο ματς ήταν απέναντι στη Λάνα που επέλεξε να ροπαλίσει. Ο Σάιμον έκανε μπούλινγκ πρώτος και δεν ήταν όμορφος. 2 μη μπάλες και ένα φαρδύ έδωσε 12 αλλά έπιασε τον Τζακ από το δικό του μπόουλινγκ. Ο Ματ έκανε μπούλινγκ εναντίον του Λουάνγκ και του έπιασε την πρώτη μπάλα. Αργότερα, ο Λουάνγκ πήγε για ένα ριψοκίνδυνο δευτερόλεπτο και μια καλή βολή από τον Σάιμον έκανε τον Λουάνγκ να ξεμείνει. Ο Trevor συντρίφτηκε από τον Chaitree με τρία όρια και 15 από το over. Οι Reds δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον John, ο οποίος κράτησε το σκορ και ανέβασε το σύνολο στους 20 μετά από 4 over. Ο Andy έκανε καλά μπούλινγκ για να συγκρατήσει τον Duan στα 7 runs, ενώ ο Wez είχε το τελευταίο over και περιόρισε τον Chanchai σε 8. Συνολικά 35.

Οι επιβήτορες άνοιξαν με τον Simon που είχε ένα εξαιρετικό over συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου 6 για 18. Ο Wez συγκρατήθηκε από ένα γρήγορο μπόουλινγκ από τον Luang, αλλά πήρε 6 από την τελευταία μπάλα. Ο Τρέβορ επωφελήθηκε από 3 ευρείες και μη μπάλες από τον Ντουάν και μαζί με κάποιο γρήγορο τρέξιμο οδήγησε το σκορ στο 39. 4 μπροστά στα μισά, αλλά στη συνέχεια οι τροχοί έπεσαν. Ο Ματ πιάστηκε δύο φορές και πήγε στη λίμνη με την πάπια. Ο Andy πιάστηκε πίσω από τον Chaitree και πήγε στη λίμνη με τις πάπιες. Ωχ λάθος!!! Οι κόκκινοι έφτασαν και χρειάστηκαν 8 για να κερδίσουν. Μερικά φαρδιά και 2 μονά εξασφάλισαν μια νίκη για τους Stallions με 1 σερί. Οι επιβήτορες δυσκόλευαν τον εαυτό τους.

 

Ο τελικός τμηματικός αγώνας ήταν κόντρα στους Black Parrots. Οι Stallions χτύπησαν πρώτοι και ο Simon σκόραρε 4 πριν πάρει μπούλινγκ. -1 και κατεβείτε στη λιμνούλα με πάπια. Ο Ματ ανέκτησε την κατάσταση με ένα γρήγορο 12, ακολουθούμενο από τους Κόκκινους που ξεπέρασαν το όριο με 3 εξάρια να έχουν πιαστεί από τον Μπόμπι. Το 25 στα μισά ήταν ένα αξιόλογο σκορ, αλλά στη συνέχεια οι τροχοί έπεσαν ξανά. Οι Stallions χρειάζονταν καλύτερο μηχανικό!!! Ο Τρέβορ ξέμεινε ξανά, αλλά κατάφερε να προσθέσει 5 στο σύνολο. Ο Wez πρόσθεσε 6 στο σκορ και ο Andy πήρε το τελευταίο over, αλλά απέτυχε να προβληματίσει τους σκόρερ έχοντας σκοράρει 5, αλλά πιάστηκε και μπόουλινγκ - έφυγε στη λίμνη πάπια με συνολικά 36. Ένα δύσκολο σκορ για άμυνα ενάντια στους Black Parrots

Οι Black Parrots έστειλαν τον Mike για να αντιμετωπίσουν τον Wez. Ένα σφιχτό over όπου σημειώθηκε μόνο 3. Ο Μπόμπι αντιμετώπισε τον Ματ που τελείωσε με 6 για να σκοράρει 12. Ο Ματ Μπρέι αντιμετώπισε τους Ρεντς. Ένα ευρύ και 4 σερί έφεραν το 6 στο 18 στη μέση της διαδρομής. Ο Άντι περιόρισε τον Tony Slack στο 7 και μόνο 5 πίσω. Ο Simon βρήκε το μπράτσο του μπόουλινγκ και περιόρισε τον Stronky στο 4. 8 χρειαζόταν το τελευταίο over από τον Paul που αντιμετώπισε τον Trevor. Ένα 6 από την πρώτη μπάλα και μόνο 2 χρειαζόμαστε – κάτι που τράβηξε νύχια. Μερικές τελείες και οι 4th Η μπάλα χτυπήθηκε ψηλά προς το μακρινό όριο, αλλά δεν θα τα κατάφερνε και θα έφτανε ο Simon εκεί;;; Ναι, το έκανε, η μπάλα πήγε στα χέρια, αλλά αναπήδησε άουτ. ΑΑΑΡΓΧ!!! 1 σερί σκόραρε και ισοφάρισε με 1 μπάλα να απομένει. Σκόραραν ένα σινγκλ και οι Stallions έχασαν με 1 σερί.

 

Κάθε ομάδα στην κατηγορία κέρδισε 1 αγώνα, αλλά σύμφωνα με κάποιους κανόνες, οι Stallions θεωρήθηκαν τελευταίοι και έτσι θα αγωνίζονταν σε έναν ημιτελικό πριν από τον τελικό για 7th ή 8th θέση. 

 

Ο ημιτελικός ήταν ενάντια στο Dad's Army. Ο Σάιμον άνοιξε το χτύπημα και σημείωσε 19 συμπεριλαμβανομένων 2 6'. Ο Ματ πήρε μερικά φαρδιά και περισσότερα όρια για άλλες 17 διαδρομές. Ο Άντι πήρε όριο 4 και έτρεξε σαν δαίμονας για άλλα 13 τρεξίματα. Η βαθμολογία του διαδρόμου ήταν 49 - αυτό έμοιαζε περισσότερο. Ο Wez μπόρεσε να πετύχει μόνο 2 έναντι κάποιου καλού μπόουλινγκ και ο Trevor σκόραρε 5. Ο Reds ήταν ο τελευταίος παίκτης και ξέχασε ότι έπρεπε να τρέξει μόνο στα μισά του δρόμου προς τα κάτω από το wicket και πίσω – χωρίς επιπλέον τρεξίματα εκεί! Πρόσθεσε 13 για να φέρει το σκορ στο 68 – το υψηλότερο σκορ στο τουρνουά μέχρι στιγμής.

Ο Ρούντι από τον στρατό του μπαμπά έφτασε στην πτυχή χωρίς ρόπαλο και όταν χτύπησε μια μπάλα ξέχασε να τρέξει. Ρούντι ή δεκανέας Τζόουνς! Επέζησε από μια έφεση και πρόσθεσε 5 σειρές. Ο Trevor έκανε καλά μπούλινγκ και έβαλε τον Blob να πιαστεί στα όρια από τον Wez. -4 και κατεβαίνουμε στη λίμνη με την πάπια. Ο Ματ έκανε μπόουλινγκ στον Σάιμον, ο οποίος σκόρπισε μερικά μονά αλλά μπόουλινγκ και έτσι πρόσθεσε μόνο 2 στο σκορ που ήταν 3. Ο Λάιλ πρόσθεσε 2 εναντίον του καλού μπόουλινγκ από τον Σάιμον. Ο Νικ σκόραρε 5 εναντίον των Reds, αλλά έμεινε εκτός της τελευταίας μπάλας, οπότε δεν προστέθηκε τίποτα και έφυγε στη λίμνη πάπιας. Ο Τζόνι ήταν ο τελευταίος που μπήκε και πιάστηκε την πρώτη μπάλα και έπεσε από την τελευταία. -4 και κατεβαίνουμε στη λίμνη. Τελικό σκορ 1 και νίκη για τους Stallions με 67.

Ο Wez Masterton των PCC Stallions μπολ στο Chanchi of Lanna

Ο τελικός για μια οδοντογλυφίδα ή τρόπαιο chopstick ήταν εναντίον του Barmy Army. Ο Σάιμον χτύπησε πρώτος και κατάφερε 9 εναντίον του Μπόντι. Ο Wez είχε ένα αργό ξεκίνημα, αλλά πέτυχε 6' από τις 2 τελευταίες μπάλες για 12. Ο Matt έσπασε 19 από τον Matt και ανέβασε το σκορ στα μισά του δρόμου στο 40. Ο Trevor πρόσθεσε ένα άνετο 8 πριν οι Reds αντιμετωπίσουν τον Pang – έναν αξιοπρεπή σφαιριστή. Ένα μη-μπαλάκι, ένα μονό και οι Reds ήταν μπολ. -2 και κατεβαίνουμε στη λίμνη. Ο Άντι είχε ένα σταθερό χτύπημα εναντίον του Άαρον και πρόσθεσε 8 για τελικό σκορ 52.

Ο Neil πήρε το τσάκι για το The KC Barmy Army και πιάστηκε η πρώτη μπάλα από τον Simon, αλλά κατάφερε να ανακάμψει με ένα 6 από το τελευταίο. 3 σκόραρε. Ο Μπόντι έλαβε μερικά μικρά πράγματα από τον Γουεζ και ενώ χτυπούσε ένα πόδι 6 προς μακρυά, πάτησε το θύλακα του. Σκόραρε 0 και έφυγε στη λίμνη. Ο Άαρον κατάφερε το 5 από τον Ματ για να φέρει το σκορ στο 5. Ο Πανγκ έτρεξε γρήγορα εναντίον του Τρέβορ αλλά έπεσε στην τελευταία μπάλα. -3 σκόραρε και έφυγε στη λίμνη. Ο Jams δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντίον των Reds και έτσι βράχηκε. Ο Τζέιμς πρόσθεσε 2 στο τελευταίο over και το τελικό σκορ ήταν 4. Οι Stallions κέρδισαν με 48 και μάζεψαν ένα ζευγάρι ξυλάκια για 7th θέση.

Οι επιβήτορες PCC συλλέγουν τα Chopsticks Trophy τους.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/