Οι διαδικτυακές αγορές δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες για τους κατόχους χρεωστικών καρτών SCB λόγω εντοπισμού απατών

Εθνική -

Η Siam Commercial Bank δημοσίευσε μια δήλωση στο διαδίκτυο χθες το βράδυ, 22 Αυγούστου, ότι ορισμένες από τις χρεωστικές κάρτες της εταιρείας δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες για ηλεκτρονικές συναλλαγές αφού ένας απατεώνας φέρεται να χρησιμοποίησε τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας των πελατών του για να ξοδέψει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η Siam Commercial Bank εντόπισε πρόσφατα δόλιες συναλλαγές σε χρεωστικές κάρτες πολλών πελατών που έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά και ύποπτα σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ως εκ τούτου, η τράπεζα έπρεπε να αναστείλει τη χρήση ορισμένων χρεωστικών καρτών για ηλεκτρονικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών αγορών, αποτελεσματικά σήμερα για να αποτρέψει περαιτέρω ζημιές. Εν τω μεταξύ, οι πελάτες εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές τους κάρτες για συναλλαγές σε ΑΤΜ και σε μηχανήματα swipe ως συνήθως.

Η επίλυση αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό επεξεργασία. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών θα μπορούν να πραγματοποιούν ξανά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές αυτή τη στιγμή. Έχει αναφερθεί ότι ορισμένοι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους κανονικά και κάποιοι όχι.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.