Δεκαεννέα επιβάτες διασώθηκαν όταν ένα τουριστικό λεωφορείο γλίστρησε στην άκρη του δρόμου λόγω δυνατής βροχής στο Udon Thani

Ούντον Θάνι –

Δεκαεννέα επιβάτες διασώθηκαν με ασφάλεια όταν ένα επιβατικό λεωφορείο γλίστρησε στην άκρη ενός δρόμου στο Ούντον Τάνι ενώ οδηγούσε σε ολισθηρό δρόμο χθες, 22 Αυγούστου, το βράδυ.

Οι αστυνομικοί και το προσωπικό διάσωσης ειδοποιήθηκαν για το τροχαίο ατύχημα στην οδό Mittraphap γύρω στις 7:45 μ.μ. Το λεωφορείο Nakornchai-Air μετέφερε μια ομάδα ηλικιωμένων πολιτών, μοναχών και στρατιωτών και εθεάθη να ανατρέπεται και να πέφτει στην άκρη του δρόμου.

Ένας επιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν ελαφρά καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το όχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, είπε στους αστυνομικούς ότι το λεωφορείο έφυγε από τον τερματικό σταθμό μόνο για 45 λεπτά πριν αρχίσει να βγαίνει εκτός τροχιάς καθώς οδηγούσε σε στροφές και ολισθηρό δρόμο λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.

Ο οδηγός είπε στους δημοσιογράφους: «Ο δρόμος ήταν πολύ ολισθηρός λόγω της συνεχούς βροχής από νωρίς το βράδυ. Το λεωφορείο άρχισε να χάνει τον έλεγχο και τελικά έπεσε στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς, οι επιβάτες που κάθονταν δεν σκοτώθηκαν.

«Όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν οδηγούν αυτή τη βροχερή περίοδο. Η βροχή και οι ολισθηροί δρόμοι μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα ανά πάσα στιγμή».

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Khaosod

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.