Συνελήφθησαν 29 παράνομοι Καμποτζιανοί μετανάστες εργάτες στο Sa Kaeo

Ta Prayha, Sa Kaeo-

Αξιωματούχοι της συνοριακής περιπολίας μαζί με τη βοήθεια άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου συνέλαβαν 29 παράνομους μετανάστες εργάτες από το Sa Kaeo χθες το βράδυ στην υποπεριφέρεια Ta Prayha.

Με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Chisnupong Rodsiri, Αναπληρωτή Διοικητή των Δυνάμεων Burapha, μια μεγάλη ομάδα επιβολής του νόμου εντόπισε την ομάδα που βρισκόταν στα πόδια γύρω στα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, 14 Αυγούστου, προσπαθώντας να περιηγηθεί σε ένα δάσος με έναν χειριστή.

Ο χειριστής, ο οποίος είναι υπήκοος Ταϊλάνδης, αλλά δεν κατονομάστηκε, δήλωσε ότι πληρωνόταν 4,500 μπατ από μια εταιρεία στο Σουφανμπούρι για να τους φέρει τους εργάτες. Η εταιρεία, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στον Τύπο, φέρεται να αρνήθηκε τον ισχυρισμό σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου. Επιπλέον, κάθε μετανάστης εργάτης έπρεπε να πληρώσει στον χειριστή 2000 μπατ ο καθένας επίσης.

Η Ταϊλάνδη έχει πατάξει έντονα την ασφάλεια των συνόρων λόγω των φόβων ότι οι παράνομοι μετανάστες θα μπορούσαν να φέρουν τον ιό Covid-19 από άλλες χώρες. Η Ταϊλάνδη δεν είχε ούτε ένα επιβεβαιωμένο τοπικά κρούσμα του ιού εδώ και 80 ημέρες.

Οι 29 παράνομοι μετανάστες θα επιστραφούν στη χώρα τους μετά από έλεγχο για Covid-19 και επεξεργασία. Ο χειριστής θα αντιμετωπίσει νομικές κατηγορίες και δίωξη.

Φωτογραφίες: 77kaoded

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/