Η Thai Vietjet τιμήθηκε ως ο νικητής του Operating Lease Deal of the Year από την Air-Finance Journal

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου της Thai Vietjet. Το υλικό μέσα είναι δικό τους:

(Μπανγκόκ, 1 Ιουλίου 2020) -

Ο νέος αερομεταφορέας Vietjet τιμήθηκε ως ο νικητής της «Συμφωνίας Λειτουργικής Μίσθωσης της Χρονιάς» για τη λειτουργική μίσθωση 10 αεροσκαφών Airbus το 2019. Ο τίτλος περιλαμβάνεται μεταξύ των Ετήσιων Παγκόσμιων Βραβείων του παγκοσμίου κύρους περιοδικού χρηματοδότησης της αεροπορίας και της αεροδιαστημικής Εφημερίδα Airfinance.

 

Η συμφωνία, η οποία υπογράφηκε μεταξύ της Vietjet και της Novus Aviation Capital τον Ιούλιο του 2019, καλύπτει πέντε αεροσκάφη (τρία A321 και δύο A321neo) που παραδόθηκαν το 2019, ενώ τα πέντε εναπομείναντα αεροσκάφη έχουν προγραμματιστεί για φέτος.

 

Το βραβείο αναγνώρισε τα οφέλη της Vietjet από τη συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της ευελιξίας στη δομή χρηματοδότησης, της ελκυστικής τιμολόγησης της μίσθωσης, της επανάληψης τεκμηρίωσης και του χρονοδιαγράμματος παράδοσης αεροσκαφών.

 

"Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση για τις αδιάκοπες προσπάθειες της Vietjet στις δραστηριότητες χρηματοδότησης αεροσκαφών, που θέτει μια ισχυρή βάση για τις βιώσιμες επενδύσεις της αεροπορικής εταιρείας και την ανάπτυξη νέου και σύγχρονου στόλου τα επόμενα χρόνια," είπε Ho Ngoc Yen Phuong, Αντιπρόεδρος της Vietjet και Οικονομικός Διευθυντής.

 

Προηγουμένως, η Vietjet περιλαμβανόταν επίσης στις 50 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες για δύο συνεχόμενα έτη 2018 και 2019 από την Airfinance Journal. Είναι ο μόνος βιετναμέζος αερομεταφορέας στη λίστα. Η παρουσία στη λίστα έδειξε τους θετικούς δείκτες χρηματοδότησης και ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ των κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως.

 

Το Airfinance Journal, το οποίο δημοσιεύεται συνεχώς για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι μια κορυφαία οικονομική δημοσίευση στην αγορά της παγκόσμιας επιχείρησης αεροσκαφών και αερομεταφορών με έδρα το Λονδίνο. Το περιοδικό περιλαμβάνει τα τελευταία νέα, αναλύσεις και δεδομένα που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση της αεροπορικής βιομηχανίας παγκοσμίως, καλύπτοντας αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης και άλλα.

 

Η Vietjet βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για την ασφάλεια με 7 αστέρια από τον μοναδικό στον κόσμο ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων AirlineRatings.com. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως Skytrax, CAPA, και ούτω καθεξής Τα τελευταία χρόνια.

 

###

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

 

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της International Air Transport Association (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον μοναδικό ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο AirlineRatings.com και κατατάχθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως ο καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/