Ο αυτοκινητόδρομος Pattaya προς Map Ta Phut ανοίγει στις 22 Μαΐου, δωρεάν μέχρι τον Αύγουστο

Πατάγια-

Το πολυαναμενόμενο εκτεταμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου με αριθμό 7 από την Πατάγια έως το Χάρτη Τα Πουτ ανοίγει την Παρασκευή 22 Μαΐου και θα είναι δωρεάν μέχρι τον Αύγουστο σύμφωνα με το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων της Ταϊλάνδης.

Εναέρια λήψη του αυτοκινητόδρομου Pattaya στον χάρτη Ta Phut ενώ βρίσκεται υπό κατασκευή.

Ο Γενικός Διευθυντής Sarawut Songsiwilai του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων ενημέρωσε τον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης για το επικείμενο άνοιγμα.

Από τις 22 Μαΐου, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεάν το εκτεταμένο τμήμα με αφετηρία τα διόδια U-Tapao.

Μετά τις 31 Αυγούστου, το τέλος διοδίων για τον αυτοκινητόδρομο Νο 7 θα είναι 25-130 μπατ για τετράτροχα οχήματα, 45-210 μπατ για οχήματα με έξι τροχούς και 60-305 μπατ για άλλα οχήματα». δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής.

Ο Γενικός Διευθυντής πιστεύει ότι ο αυτοκινητόδρομος είναι ένα κρίσιμο μέρος του έργου του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου που θα βοηθήσει στη σύνδεση μελλοντικών και τρεχουσών διαδρομών μεταφοράς, για να συμπεριληφθούν αεροπορικώς και θαλάσσια.

Το έργο συνολικά κόστισε σχεδόν 18 δισεκατομμύρια μπατ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/