Οι πισίνες και ορισμένα γυμναστήρια μπορούν να ανοίξουν από την Κυριακή 17 Μαΐου - αλλά ισχύουν πολύ αυστηροί κανόνες

Μπανγκόκ-

Σε συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα, ανακοινώνοντας κάποια περιορισμένη χαλάρωση των περιορισμών και χαλάρωση των μέτρων καραντίνας στην Ταϊλάνδη που αποσκοπούσαν στον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, με επικεφαλής τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Dr. Taweesin Visanuyothin, ονομάστηκαν αρκετές περιοχές και αντικείμενα και σημαία για εκ νέου άνοιγμα.

Ένα από αυτά, με μια κάπως έκπληξη, αφού ειπώθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι δεν θα ανοίξουν ξανά σε αυτή τη φάση, ήταν οι πισίνες, που πιθανότατα προκλήθηκαν από μεγάλο αριθμό καταγγελιών και επικρίσεων στο διαδίκτυο, ειδικά με τις παραλίες επίσης κλειστές για κολύμπι. .

Οι πισίνες μπορεί να ανοίξουν ξανά την Κυριακή 17 Μαΐου, αλλά υπάρχουν κανόνες που δεν ίσχυαν πριν. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

-Ένα μέλος του προσωπικού ΠΡΕΠΕΙ να είναι σε υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. Εάν το μέλος του προσωπικού είναι ναυαγοσώστης, πρέπει επίσης να είναι υπεύθυνο για την κοινωνική απόσταση και να διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι δεν συγκεντρώνονται ή δεν συναναστρέφονται γύρω από την πισίνα.

-Οι κολυμβητές πρέπει να μένουν στους δικούς τους διαδρόμους και απαγορεύονται παιχνίδια ή δραστηριότητες στην πισίνα, όπως θαλάσσιο βόλεϊ κ.λπ.

-Η πισίνα πρέπει να είναι για άσκηση, όχι για ηλιοθεραπεία, κοινωνικές συναναστροφές, ποτό, φαγητό, ποτό, πάρτι, συγκεντρώσεις κ.λπ. Κορωνοϊός.

-Πρέπει να ισχύουν χρονικά όρια για τους κολυμβητές, όχι περισσότερο από μία ώρα.

Η Pattaya News Σημειώνει ότι η μεμονωμένη διαχείριση διαμερισμάτων μπορεί ακόμα να επιλέξει να κρατήσει τις πισίνες κλειστές, κατά την κρίση της, ειδικά εάν δεν έχει διαθέσιμο προσωπικό για να παρακολουθήσει την πισίνα, σύμφωνα με τους κανόνες και να εξασφαλίσει την κοινωνική απόσταση.

Όσον αφορά τα Γυμναστήρια, οι δηλώσεις που κυκλοφόρησαν εξακολουθούν να είναι κατά τόπους ασαφείς και θα διευκρινιστούν με την τελική σειρά που θα δημοσιευθεί στη Βασιλική Εφημερίδα, είτε απόψε είτε αύριο, αλλά η προαναγγελία και η λίστα ανέφεραν τα εξής:

-Τα γυμναστήρια στα εμπορικά κέντρα πρέπει να παραμείνουν κλειστά

-Μεγάλη έμφαση φαινόταν να δίνεται στα διαμερίσματα ή στα μικρά γυμναστήρια. Δεν είναι απολύτως σαφές εάν θα επιτραπεί να ανοίξουν μεγάλα γυμναστήρια και αυτό θα διευκρινιστεί στην τελική παραγγελία της Βασιλικής Εφημερίδας. Αυτά στα εμπορικά κέντρα αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι θα παραμείνουν κλειστά. Προτείνουμε σε τοπικούς ιδιοκτήτες γυμναστηρίου ή επιχειρήσεων που δεν είναι σίγουροι αν μπορούν να ανοίξουν ξανά να καλέσουν το τοπικό κέντρο επικοινωνίας του Δημαρχείου στο 1337 και να ρωτήσουν.

-Μόνο ελεύθερα βάρη.

-Όχι μαθήματα, ομαδικές δραστηριότητες, πυγμαχία κ.λπ

-Καμία χρήση εξοπλισμού όπως διάδρομοι ή σταθερά ποδήλατα

-Περιορισμός τριών ατόμων κάθε φορά στους χώρους, αν και επιτρέπονται ορισμένες δραστηριότητες όπως πινγκ πονγκ, γιόγκα, μπάντμιντον, ξιφασκία και γυμναστική.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται. Λεπτομέρειες θα μπορούσαν να αλλάξουν ή να προστεθούν πριν από την τελική παραγγελία από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και αυτή τη στιγμή βασίζονται στις ανακοινώσεις που έγιναν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και τα slide shows που εμφανίστηκαν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι επαρχιακοί διοικητές έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιλέξουν, να ενισχύσουν τους κανόνες και θα μπορούσαν να απαγορεύσουν ορισμένα ή όλα αυτά τα στοιχεία να ανοίξουν ξανά, κατά την κρίση τους. Ωστόσο, δεν έχουν την εξουσία να χαλαρώσουν ή να χαλαρώσουν τους κανόνες σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για το Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/