Koh Chang Αξιωματούχοι και κάτοικοι ανησυχούν για τους τουρίστες που εγκαταλείπουν την περιοχή Chonburi και Pattaya καθώς οι περιορισμοί γίνονται αυστηρότεροι

Koh Chang-

Οι αξιωματούχοι και οι κάτοικοι στο Τρατ ανησυχούν ότι καθώς οι περιορισμοί γίνονται αυστηρότεροι στην Πατάγια και το Τσονμπούρι, συμπεριλαμβανομένης μιας ανακοίνωσης από την Επιτροπή Ελέγχου Νοσημάτων του Τσονμπούρι ότι περισσότερα μέτρα περιμένουν υπογραφή από τον Κυβερνήτη του Τσονμπούρι, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των παραλιών, του κλεισίματος ξενοδοχείων και άλλων, χιλιάδες φεύγουν από το Chonburi και πηγαίνουν στο Koh Chang κοντά, στο οποίο τα περισσότερα μέρη είναι ακόμα ανοιχτά.

Το Trat, το οποίο δεν είχε κανένα κρούσμα Covid-19, έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής να μην επιβάλει αυστηρότερο κλείσιμο και πολλά μέρη είναι ακόμα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών - και οι τουρίστες το έχουν ακούσει δυνατά και καθαρά, προκαλώντας ανησυχία.

Κατά μέσο όρο χίλιοι τουρίστες την ημέρα έφταναν στην περιοχή, με τους περισσότερους να φεύγουν από τις διακοπές λειτουργίας στην Μπανγκόκ και την Πατάγια, μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Ο Saksit Mungkang, γενικός γραμματέας του επαρχιακού συμβουλίου τουριστικής βιομηχανίας Trat, είπε ότι περίπου 10,000 τουρίστες εξακολουθούν να παραμένουν στο νησί, μαζί με 8000 μόνιμους κατοίκους και περίπου 10,000 μέλη του προσωπικού και επιχειρηματίες που δεν είναι κάτοικοι του Koh Chang αλλά μάλλον παροδικοί εργαζόμενοι.

Ο κ. Mungkang μίλησε με τον Τύπο σήμερα το απόγευμα σχετικά με τις ανησυχίες ότι με το σχεδόν ολικό κλείσιμο της Pattaya πιθανόν να έρθουν πολλοί τουρίστες που θα καταφύγουν στο Koh Chang.

«Οι τουρίστες που φτάνουν στο νησί μετά τις 5 Απριλίου θα ελέγχονται αυστηρά τα ταξιδιωτικά τους στοιχεία. Εάν δεν είναι κάτοικοι Trat, θα ερωτηθούν από πού είναι και θα παρακολουθούνται στενά. Οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας θα τους παρακολουθούν στενά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Koh Chang», είπε ο κ. Sangsit μιλώντας σε συνέντευξή του στην Bangkok Post.

Ο κυβερνήτης του Trat Wichian Limwongyoo, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής μεταδοτικών ασθενειών της επαρχίας, αναμενόταν να μεταβεί στο Koh Chang την Παρασκευή για να συναντήσει τους τοπικούς ηγέτες εκεί και να συζητήσουν τις ανησυχίες τους που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς οι περιορισμοί στις γύρω επαρχίες γίνονται αυστηρότεροι.

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης του Chonburi αναμένεται να υπογράψει τους νέους περιορισμούς για το Chonburi και την Pattaya, οι οποίοι περιλαμβάνουν περαιτέρω περιορισμούς στην παραλία και τον τόπο διεξαγωγής, καθώς και περισσότερα σημεία ελέγχου για την πόλη Pattaya, σύντομα.

Η Pattaya News θα ενημερώσει τους αναγνώστες όταν υπογραφεί αυτή η παραγγελία και θα δώσει μια ακριβή μετάφραση.

Πηγή, με επιπλέον υλικό από το The Pattaya News: https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1891805/koh-chang-braces-for-flood-of-tourists-from-shut-down-pattaya?fbclid=IwAR0f5Za39-ipj6nqxEBU6D52vhkdAmt8JIERzt2hrQdKrdgis-fRaN2vTvA 

Εικόνα: KoChangisland.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.67 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/