Το Nong Nooch Gardens επικεντρώνεται στους Ινδούς τουρίστες και συνεργάζεται με τουριστικές εταιρείες για να φέρει περισσότερους Ινδούς τουρίστες στην Πατάγια

Πατάγια-

Καθώς η απαγόρευση των κινεζικών ομαδικών περιηγήσεων συνεχίζεται, αποδεκατίζοντας τις επιχειρήσεις που δεν προσαρμόζονται και οι οποίες προηγουμένως επικεντρώνονταν στην κινεζική αγορά, ορισμένα τοπικά αξιοθέατα βρήκαν επιτυχία μετατοπίζοντας στην ινδική και εγχώρια τουριστική αγορά.

Η Nong Nooch Garden πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση χθες το βράδυ, 17 Φεβρουαρίου 2020, στο συνεδριακό τους κέντρο που βρίσκεται στους κήπους Nong Nooch για να δείξει την εκτίμηση στον ινδικό πολιτισμό και στους Ινδούς τουρίστες. Πάνω από 1500 Ινδοί τουρίστες παρακολούθησαν την εκδήλωση, οι οποίοι μεταφέρθηκαν απευθείας από το αεροδρόμιο με περισσότερα από σαράντα ξεχωριστά οχήματα και λεωφορεία.

Η Nong Nooch συνεργάστηκε με τις Vestige και Journey Exotica, δύο εταιρείες ταξιδιών και απευθείας πωλήσεων, για να φέρει άμεσα περισσότερους Ινδούς τουρίστες στην Πατάγια και στους κήπους Nong Nooch.

Η Nong Nooch Gardens δήλωσε ότι επικεντρώνεται στην αναδυόμενη ινδική τουριστική αγορά της μεσαίας τάξης και ελπίζει ότι φέρνοντας πολλούς περισσότερους τουρίστες στην περιοχή Pattaya θα βοηθήσουν όχι μόνο τους κήπους αλλά και την πόλη συνολικά.

Οι ξεναγήσεις είναι διάρκειας τεσσάρων ημερών και τριών διανυκτερεύσεων. Για τους Ινδούς τουρίστες παρέχονται εκπτώσεις και ειδικά πακέτα. Τους παρασχέθηκε μια παράσταση με χορευτές, ελέφαντες και ινδική κουλτούρα.

Το Nong Nooch έχει επίσης ξεκινήσει ειδικές εγχώριες τουριστικές προσφορές παρέχοντας δωρεάν είσοδο στο πάρκο για υπηκόους της Ταϊλάνδης από συγκεκριμένες επαρχίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/