Ποια είναι η δουλειά με αυτό το καρτούν που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης; Σας λέμε εδώ….

Ένα καρτούν που δείχνει μια Φιλιππινέζα μαμά και το παιδί της έχει εξαπλωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης και έγινε viral με τεράστιο τρόπο

Ταϊλάνδη-


Ένα καρτούν με μια Φιλιππινέζα μαμά και το παιδί της έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα. Αν δεν έχετε βρεθεί κάτω από έναν βράχο, πιθανότατα το έχετε δει να μοιράζονται οι Ταϊλανδοί φίλοι, κάτοικοι και εκπατρισμένοι, πολλοί που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους βερίσονες.

Στη γλώσσα των Φιλιππίνων «Mag-ina» ή το μιμίδιο «Mae-loog», σημαίνει μαμά και παιδί. Το καρτούν αρχικά δημιουργήθηκε και προήλθε από τις Φιλιππίνες. Είχε μικρότερο αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις Φιλιππίνες, αλλά εξερράγη όταν αρκετοί Ταϊλανδοί το έπιασαν.

Στο καρτούν, ο χαρακτήρας της μαμάς, παρατηρώντας το παιδί της να φεύγει με γεμάτες τσάντες, ρωτά πού πηγαίνει το παιδί. Το παιδί απαντά, γενικά αισιόδοξο και προσβλέποντας στο μέλλον.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας καρτούν με το δημοφιλές μιμίδιο.

Στη συνέχεια παρατηρεί ότι το παιδί της επέστρεψε γρήγορα στο επόμενο πάνελ και ότι το παιδί είναι απογοητευμένο από τις φιλοδοξίες του. Ρωτάει γιατί το παιδί επέστρεψε και συνήθως λαμβάνει μια απογοητευμένη ή κωμική απάντηση.

Οι Ταϊλανδοί χρησιμοποιούν το καρτούν την περασμένη εβδομάδα για να εκφράσουν παρόμοιες απογοητεύσεις από την πολιτική, τα χρήματα, τη δράση ή τις σχέσεις κ.λπ.

Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει το καρτούν για κωμικές επιθυμίες για να εκφράσουν την επίσκεψη στην Πατάγια, αλλά επιστρέφουν γρήγορα λόγω της δύναμης του μπατ ή βγαίνουν έξω για να συναντήσουν τη φίλη τους μόνο για να θυμούνται ότι είναι ελεύθεροι.

Κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει το καρτούν για να αντιμετωπίσουν το τρέχον πολιτικό κλίμα στην Ταϊλάνδη επίσης και έχει γίνει αρκετά δημοφιλές στο Twitter από αυτή την άποψη.

Γράφτηκε από τον Adam Judd και την ομάδα The Pattaya News Team

Το πρωτότυπο καρτούν από τις Φιλιππίνες
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/