Αυτοκίνητο που ήταν λάθος παρκαρισμένο σε χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Τσιάνγκ Ράι σπάει το παρμπρίζ από διαδηλωτή

Ένα βίντεο με ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Facebook ενός άνδρα που παραδέχτηκε ότι έσπασε σκόπιμα το παρμπρίζ του οχήματος επειδή ήταν σταθμευμένο στη ζώνη που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες, έχει προκαλέσει ευρεία συζήτηση στο διαδίκτυο για το εάν οι πράξεις του ήταν δικαιολογημένες. .

Ο δράστης, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως ο κ. Peerapong Amornpich, είπε ότι έχει βαρεθεί με ικανούς οδηγούς να παρκάρουν συνεχώς σε χώρους που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την επισκευή της ζημιάς που προκλήθηκε.

Έχει υποβληθεί καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής Muang και στη διεύθυνση του εμπορικού κέντρου στο Τσιάνγκ Ράι.

Ο κ. Peerapong ισχυρίστηκε ότι έσπασε το αυτοκίνητο για να υπενθυμίσει στους αρτιμελείς αυτοκινητιστές να μην σταθμεύουν σε θέσεις που επισημαίνονται με σαφήνεια ότι προορίζονται για οδηγούς με ειδικές ανάγκες.

Το θέμα διευθετήθηκε αφού η Peerapong συμφώνησε να πληρώσει 10,000 μπατ στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για τις επισκευές.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο κ. Manin Inpim, αγωνιστής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, είπε ότι διαφωνεί με οποιαδήποτε μορφή βίας, αλλά ζήτησε από όλα τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα να διασφαλίσουν ότι οι κανονισμοί στάθμευσης τους εφαρμόζονται αυστηρά.

Πηγή: Thai PBS

https://www.thaipbsworld.com/car-wrongly-parked-in-handicapped-space-at-shopping-mall-damaged-by-protester/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/