Ηλικιωμένος αλλοδαπός τουρίστας πνίγεται στην παραλία Jomtien

Ξένη γυναίκα πνίγεται στην παραλία Jomtien

Πατάγια -


Μια ηλικιωμένη αλλοδαπή πνίγηκε σήμερα το πρωί στην παραλία Jomtien.

Οι αρχές επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya αναφέρουν ότι στις 10:20 ειδοποιήθηκαν για μια αναίσθητη αλλοδαπή γυναίκα που βρέθηκε να επιπλέει κοντά στην παραλία από έναν περαστικό, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια.

Οι μάρτυρες προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση πριν κληθούν στο σημείο οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης αφού η γυναίκα ανασύρθηκε από το νερό.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης παρείχαν επίσης CPR αλλά απέτυχαν. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ήταν μια τουρίστρια 78 ετών από το Καζακστάν. Κολυμπούσε μόνη της και έμενε σε ένα τοπικό ξενοδοχείο με τον σύζυγό της. Ο ίδιος έχει ενημερωθεί για το ατύχημα, ωστόσο το όνομά της αποκρύπτεται εν αναμονή της επικοινωνίας με άλλα μέλη της οικογένειας και συγγενείς.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/