Μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας πέφτει μέσα από τη στέγη του μπαρ στην Πατάγια

Μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε αφού έπεσε από την οροφή ενός μπαρ στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά αφού έπεσε από την οροφή ενός τοπικού μπαρ μπύρας στην Πατάγια περίπου τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό περίπου στις 0.30 π.μ. σε ένα μπαρ στο Moo 12, Nongprue.

Αστυνομία, The Pattaya News και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον μεθυσμένο Ρώσο που ταυτοποιήθηκε ως ο 30χρονος Roman Shitov. Είχε μερικές γρατζουνιές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Η κα Ketsaraporn Thaisaenth ηλικίας 31 ετών που εργάζεται στο μπαρ είπε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στην κουζίνα της. Νόμιζε ότι ο φούρνος της είχε εκραγεί καθώς έψησε ένα κέικ την ώρα του συμβάντος.

Έσπευσε στη σκηνή όπου βρήκε τον κύριο Σίτοφ στην κουζίνα, φορώντας μόνο μποξεράκι και ένα φανταχτερό, να εμφανίζεται μπερδεμένος και βαριά μεθυσμένος.

Ο κ. Shitov συμφώνησε να πληρώσει για τις ζημιές στην οροφή. Δεν εξήγησε τίποτα για το τι είχε συμβεί και απομακρύνθηκε από το σημείο αφού πλήρωσε ένα άγνωστο ποσό. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να απαντήσει σε καμία ερώτηση και αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί περπατούσε στις στέγες των τοπικών μπαρ μόνος, χωρίς πουκάμισο και χωρίς παπούτσια.

Το προσωπικό του έδωσε ένα πουκάμισο πριν σκοντάψει ξανά αφού πλήρωσε για περισσότερες περιπέτειες. Αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική βοήθεια.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/