Δύο τραυματίες κατά την ανατροπή φορτηγού στην Πατάγια

Δύο τραυματίες κατά την ανατροπή φορτηγού στην Πατάγια

Πατάγια -
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και ανατροπή σήμερα το πρωί στην Πατάγια.

Ο λοχαγός Kanoknan Suksri της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην οδό Sukhumwit στις 5 το πρωί.

Η αστυνομία, το The Pattaya News και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση βρήκαν κατεστραμμένο στύλο ρεύματος και κατεστραμμένο διαφημιστικό πίνακα.

Δύο τραυματίες βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό που ήταν ο οδηγός του 35χρονου Apichart Suknoi και ένας άλλος Ταϊλανδός που δεν αναγνωρίστηκε.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν υδραυλικό κόφτη για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το φορτηγό.

Σε κοντινή απόσταση η ομάδα διάσωσης βρήκε μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα της οποίας ο οδηγός ήταν ο 41χρονος Thongsai Kongkam.


Είχε τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο πόδι.

Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι συγγενείς των οδηγών των φορτηγών είπαν ότι βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο πίσω από τα θύματα και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός της μηχανής άλλαξε λωρίδα χωρίς προειδοποίηση προκαλώντας το ατύχημα.

Στη συνέχεια, το νταλίκα συγκρούστηκε με το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας πριν χτυπήσει σε ένα στύλο ρεύματος και σε έναν διαφημιστικό πίνακα.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/