Ένας νεκρός τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση τμήματος υπό κατασκευή διαμερίσματος στην Πατάγια

Ένας νεκρός τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση τμήματος υπό κατασκευή διαμερίσματος στην Πατάγια σήμερα το πρωί

Πατάγια -
Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του ενώ τρεις εργάτες τραυματίστηκαν σοβαρά μετά την κατάρρευση τμήματος ενός υπό κατασκευή διαμερίσματος στην Πατάγια σήμερα το πρωί.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 10 π.μ. σε μια υπό κατασκευή πολυτελής συγκυριαρχία στο Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

Η αστυνομία του Bang Lamung, το The Pattaya News και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στην οκτώ ορόφων υπό κατασκευή συγκυριαρχία.

Τέσσερις εργάτες της Καμπότζης (τρεις άνδρες, μία γυναίκα) έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικά νοσοκομεία. Ένας 20χρονος άνδρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο. Τα ονόματά τους έχουν αποκαλυφθεί αυτή τη στιγμή εν αναμονή της ειδοποίησης των μελών της οικογένειας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Bang Lamung, συνταγματάρχης Jakthip Parapantakun είπε ότι τα σιδερένια υλικά στην κατασκευή ήταν πολύ βαριά. Οι τέσσερις εργάτες έπεσαν όταν ένα τμήμα κατέρρευσε από τρεις ορόφους πάνω από το έδαφος.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα αίτια του συμβάντος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/