Οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο λοχαγός Nakarat Nonsrilart της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη 1:30 π.μ. κοντά στο τουριστικό αξιοθέατο Rubber Land στην οδό Sukhumwit.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το κατεστραμμένο φορτηγό έπεσε σε μια πύλη αφού χτύπησε στον στύλο.

Ο 55χρονος κ. Boonchorb Puangpan, ο οδηγός, είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν ότι την ώρα του δυστυχήματος έπεσε πολλή βροχή. Το φορτηγό φέρεται να οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν συγκρουστεί με την κολόνα του ρεύματος.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/