Αναφορά αγώνα συλλόγου κρίκετ Pattaya, 2ος γύρος πρωταθλήματος κρίκετ κλειστού χώρου

Πίσω σειρά: Bernie Lamprecht. Μέση σειρά: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Πρώτη σειρά: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect και Ian Liddell (Reds).

Αναφορά αγώνα PCC – Πρωτάθλημα κρίκετ κλειστού χώρου – Γύρος 2

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος κλειστού κρίκετ της Πατάγια (PICL). Φαίνεται ότι τα αστέρια της Ασίας δεν ενδιαφέρονται πλέον για το PICL, οπότε το PCC έπαιξε ξανά το RST αλλά σε μορφή 10 ατόμων 15 over. Ελπίζεται ότι άλλες 2 ομάδες θα ενταχθούν στο PICL στο εγγύς μέλλον.

Σε αυτόν τον πολύ κοντινό αγώνα θα έπρεπε να εμφανιστεί ένα άλλο νέο μέλος στο PCC – ο Alex McInnes, αλλά δεν εμφανίστηκε, μαζί με τους Trevor Moolman και Jainish Parikh. Αυτό μας άφησε 3 λίγους, οπότε ο δικός σας έγινε πραγματικά ο σκόρερ, ο διαιτητής και ο ανταποκριτής του Τύπου. Όσον αφορά το παιχνίδι, οι Ματ Χάρκνες, Κόλιν Κλαρκ και Λουκ Στόουκς μάχονταν δύο φορές. Το μπόουλινγκ μοιράστηκαν όλοι εκτός από τον Κόλιν που κράτησε το wicket.

Ο Σάιμον Φίλμπρουκ δεν μπορούσε ακόμα να παίξει, οπότε η αρχηγία ανατέθηκε στο Wez Masterton. Wez
αποφάσισα να χτυπήσουμε πρώτα καθώς περιμέναμε τον Andy Emery που είχε καθυστερήσει από έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Το PCC άνοιξε με τους Matt Harkness και Luke Stokes που πρόσθεσαν 40 στα πρώτα 3 over, αλλά ο Luke έμεινε εκτός, ο πρώτος από τους πολλούς, και ο Matt ήταν επίσης εκτός. Αυτό το σενάριο συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αποδείχθηκε ότι ήταν η αναίρεση του PCC. Τούτου λεχθέντος, ο Chris Lindop έκανε μπόουλινγκ αρκετά καλά και αρκετά γρήγορος.

Ο Bernie Lamprecht και ο John Harvey έριξαν μια συνεργασία 34 με τον Bernie να κερδίζει ευτυχώς 6 από το χέρι της Guthrie Miller στο Long Off, αλλά έχασαν 3 wickets. Ο Τζον εξαντλήθηκε από ένα άμεσο χτύπημα και αργότερα μπόουλισε ο Τζον Μάγιαλ του οποίου το στυλ μοιάζει με το Slow Poison και ο Μπέρνι πιάστηκε πίσω από τον Τζον Μάγιαλ.

Ο Κόλιν Κλαρκ και ο Γουεζ Μάστερτον σημείωσαν 35, με τον Γουεζ να παίρνει επίσης 6, αλλά και οι δύο ήταν εκτός
Matt Mann – ένας πιάστηκε και ένας μπόουλινγκ. Ο Άντι Έμερι και ο Ματ Χάρκνες συνέχισαν τον ρυθμό, καθώς ο Ματ πήρε το 6, αλλά ένα τρίτο run-out πήρε το προβάδισμα από το σκορ του 39. Το τελευταίο ζευγάρι των Λουκ Στόουκς και Κόλιν Κλαρκ σημείωσε 30 αλλά έχασε 2 γουίκετ από τον Τζον Μάγιαλ και 1 στον Matt Mann μέσω ενός stumping, ενός catch και ενός bowled. Το PCC σημείωσε 183, αλλά 55 πόντοι ποινής μείωσαν το σκορ σε 127 για 11.

Το RST απάντησε μέσω του Peter Reea και του Chris Sizer. Ο Πίτερ δέχθηκε την πρώτη μπάλα από τον Μπέρνι, αλλά συνήλθαν για να σκοράρουν 30. Σκορ σχεδόν ισόπαλο. Ακολούθησαν οι Guthrie Miller και Nick Hitchmough που πρόσθεσαν 32, αλλά ο Guthrie ξέφυγε από ένα άμεσο χτύπημα του Wez. Μετά από 6 όβερ, το RST ήταν 56 για 3, (Το PCC ήταν 49 για 5).

Ο Lewis Maddran και ο John Mayall κρατήθηκαν κάτω από το τακτοποιημένο μπόουλινγκ από τον Bernie και τον Andy Emery, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν 24 για την ήττα με 1 wicket από τον Andy. Ο Chris Lindorp και ο Matt Mann ήταν το καλύτερο ζευγάρι του RST, παίρνοντας 36 για κανένα wicket με ένα λεπτό παιχνίδι, μόνο μικρές γλιστρήσεις και ωθήσεις. Μετά από 12 όβερ, το RST ήταν 113 για 3, ενώ το PCC ήταν 108 για 8. Με RST 5 τρεξίματα μπροστά, το τελευταίο τους ζευγάρι, ο Ryan
Ο Driver και ο Charlie Row πήραν το τσάκισμα.

18 τρεξίματα και ένα wicket από το 13ο και το 14ο over άφησαν το RST ένα πίσω. Στον τελικό over a 2 και ένα ευρύ, μια επιπλέον μπάλα, ένα wicket και 3 off από την τελευταία μπάλα επέτρεψαν στον RST να κερδίσει με ένα σερί. RST 128 για 5.

Το PCC είχε μακράν το καλύτερο ποσοστό σκορ, αλλά τα wickets παραχωρήθηκαν πολύ εύκολα λόγω του ριψοκίνδυνου τρεξίματος μεταξύ των wickets και της μη υπεράσπισης του wicket του ενάντια στην καλή μπάλα.

Ομολογουμένως, οι πιο γρήγοροι μπόουλερ τους έπαιρναν λίγη αιώρηση, αλλά το ίδιο έκαναν και οι Wez, Andy και Matt. Επέτρεψε στον Κόλιν να πιάσει απότομα χαμηλά. Το PCC ουσιαστικά έδωσε 30 τρεξίματα και έχασε το παιχνίδι.

Καλύτερο μπόουλινγκ από το PCC ήταν ο Andy E με 3 over, 25 για 2. Ο John Mayall ήταν ο εκλεκτός των σφαιριστών RST με 23 για 4 και ο Matt Mann ήταν 29 για 3. Καλύτερο batting για PCC ήταν ο Matt με 6 over για 43 με 2 άουτ . Καλύτερος για το RST ήταν ο Matt Mann με 3 over 20 για μηδέν άουτ.
Τέλος πάντων, ένα πολύ κλειστό ματς και ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να θριαμβεύσουμε στα άλλα ματς.

Στατιστικά PCC
Μπόουλινγκ Μπάτινγκ
Όνομα Overs Runs Wkts Όνομα Overs Runs Outs
Bernard 3 24 1 Bernard 3 19 1
Ματ 3 30 1 Ματ 6 43 2
Λουκάς 2 28 0 Άντι Ε 3 16 0
Ιωάννης 2 22 1 Ιωάννης 3 14 2
Wesley 2 28 0 Wesley 3 17 1
Andy E 3 25 2 Colin 6 33 2
Λουκάς 6 31 3

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/