Τέσσερις ντόπιοι ψαράδες διασώθηκαν αφού το κύμα βύθισε τη βάρκα τους στα ύδατα Σατάχιπ

Τέσσερις ντόπιοι ψαράδες διασώθηκαν αφού κύματα χτύπησαν και βύθισαν τη βάρκα τους στα νερά Sattahip

Sattahip -
Τέσσερις ντόπιοι ψαράδες διασώθηκαν αφού μεγάλα κύματα έπληξαν το ψαροκάικο τους στη θάλασσα στο Sattahip χθες το βράδυ.

Οι διασώστες της Sawang Rojjana Thammasathan ειδοποιήθηκαν στις 10:XNUMX ότι ένα αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε και τρεις ψαράδες εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ένας άλλος ψαράς, ο 44χρονος Anansak Janthima, είχε ήδη σωθεί από ένα άλλο αλιευτικό σκάφος.

Οι δύτες διάσωσης βρήκαν αργότερα τρεις αγνοούμενους ψαράδες, οι Tinnawat Dansrikaew και Jaroon Jamsawat, και οι δύο 31 ετών, και ο 37χρονος Mongkon Premmana. Και οι τρεις άνδρες ήταν ζωντανοί, αλλά αδύναμοι.

Μεταφέρθηκαν πίσω στην προβλήτα Bang Saray πριν μεταφερθούν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο κ. Anansak που είναι ο καπετάνιος του σκάφους είπε ότι έψαχναν για ψάρια κοντά στο Koh Rang Kwean. Υπήρχαν αρκετά ισχυρά κύματα που έπληξαν το σκάφος. Το σκάφος βυθίστηκε κάτω από τη θάλασσα.

Οι άνδρες κρατούσαν κουτιά και επέπλεαν στη θάλασσα πριν λάβουν βοήθεια.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/