Γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε καθώς αναποδογυρίζει το όχημά της στην Πατάγια

Πατάγια -
Μια γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά μετά την ανατροπή του οχήματός της στο Soi Pratumnak χθες το βράδυ.

Ο Ταγματάρχης Τανίν Κανπάι της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 8:5 στο Soi Pratumnak XNUMX. Η αστυνομία και οι διασώστες Sawang Boriboom Thammasathan έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο βρήκαν το αναποδογυρισμένο σεντάν στο δρόμο. Ζημιές είχε υποστεί και ένα σταθμευμένο σεντάν.

Η 37χρονη κα Πανίδα Λαϊνάη που ήταν η οδηγός του σεντάν είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Φαινόταν ότι ήταν πιθανώς μεθυσμένη σύμφωνα με μάρτυρες στο σημείο.

Μάρτυρες είπαν ότι το σεντάν έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/