Ο οδηγός του λεωφορείου που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, βρέθηκε λιωμένος σε δρόμο στην Πατάγια

Πατάγια-

Οι αρχές επιβολής του νόμου στην Πατάγια ανέφεραν το Σαββατοκύριακο ότι ανταποκρίθηκαν σε κλήση ενός λεωφορείου μπατ που καθόταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου μπροστά από ένα Family Mart στη Βόρεια Πατάγια.

Ανακάλυψαν ότι ο οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έδωσαν, λιποθύμησε προφανώς από μέθη. Η μυρωδιά του αλκοόλ ήταν έντονη στο όχημα που σημείωσαν.

Επιπλέον, φάνηκε ότι το όχημα είχε ζημιά στο μπροστινό μέρος που φαινόταν πρόσφατη. Η αστυνομία πιστεύει ότι το όχημα προσέκρουσε σε κάτι ή άλλο όχημα πριν ο οδηγός παρκάρει στη μέση του δρόμου και λιποθυμήσει.

Η αστυνομία δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό και ο άνδρας θα αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/