Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ότι έρχονται περισσότερες καταιγίδες, ψυχρό μέτωπο

Σε ειδική προειδοποίηση που εκδόθηκε στις 5 το πρωί του Σαββάτου, το τμήμα είπε ότι θα σημειωθούν καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις στην άνω Ταϊλάνδη το Σάββατο και την Κυριακή.

Το τμήμα απέδωσε τις καιρικές συνθήκες σε μια κοιλάδα μουσώνων στον κάτω Βορρά, στο άνω Κεντρικό και στο κάτω Βορειοανατολικό και σε ένα σύστημα χαμηλής πίεσης πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, ενώ ένα σύστημα μέτριας υψηλής πίεσης από την Κίνα κρεμόταν πάνω από το άνω Βιετνάμ και το Λάος.

Το τμήμα είπε ότι μια απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη θα προκληθεί από ένα σύστημα μέτριας υψηλής πίεσης από την Κίνα.

Ανέφερε ότι η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από τα βορειοανατολικά και θα εξαπλωθεί στην υπόλοιπη χώρα. 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/