Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει τρανς επειδή έκλεψε 13,000 μπατ από Ιάπωνα τουρίστα

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ότι συνέλαβε σήμερα το πρωί ένα 18χρονο τρανσέξουαλ που ταυτοποιήθηκε ως Ναμ. Το επώνυμο του Ναμ δεν δόθηκε.

Ο Ναμ κατηγορείται ότι έκλεψε 13,000 μπατ από την τσάντα ενός Ιάπωνα τουρίστα, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, σε ένα κατάστημα μασάζ στην κεντρική Πατάγια.

Ο τουρίστας παρατήρησε τα χρήματα που έλειπαν και κάλεσε την αστυνομία που στη συνέχεια φέρεται να βρήκε τα χρήματα που έλειπαν στο Nam.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Nam παραδέχτηκε ότι έκλεψε τα χρήματα για να βρει μια συνήθεια ναρκωτικών. Ο Nam συνελήφθη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τοπική φυλακή εν αναμονή του δικαστηρίου.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/