Ο 35χρονος Ρώσος μπόξερ πέφτει μέχρι θανάτου στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας 35χρονος Ρώσος πυγμάχος που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Aleksei Zabolotskikh έπεσε νεκρός σε ένα θέρετρο στο Jomtien νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου ενός θερέτρου στο Jomtien φορώντας μόνο μποξεράκι στις 7:00 π.μ. σήμερα το πρωί.

Επέζησε από την αρχική πτώση σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία, ωστόσο πέθανε λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι και τραυματισμών προτού μπορέσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το όνομα του ξενοδοχείου έχει αποκρύψει κατόπιν αιτήματος.

Ένας 18χρονος Ταϊλανδός φίλος του πυγμάχου είπε στα μέσα ενημέρωσης και στο The Pattaya News ότι ήταν έξω για να πιουν και να γλεντήσουν μέχρι αργά στην Πατάγια με μια παρέα φίλων όταν το θύμα πήγε μόνο του στο μπαλκόνι. Οι φίλοι άκουσαν μια κραυγή και έναν δυνατό ήχο και είδαν το θύμα στο έδαφος, αναφέρουν.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό και δεν έχει διευκρινίσει τα αίτια προς το παρόν.

Ο άνδρας συμμετείχε σε πολλές προσφορές και εκδηλώσεις πυγμαχίας σύμφωνα με τους φίλους του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/