Το υπουργείο Τουρισμού κατηγορεί την παγκόσμια οικονομία για έλλειψη τουριστών

Ανώτατος αξιωματούχος του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης είπε σε μια επιχειρηματική συνάντηση στη Χούα Χιν ότι η παγκόσμια οικονομία ευθύνεται για την έλλειψη τουριστών στην Ταϊλάνδη. 

Η Panya Hanlamyuang έδειξε το δάχτυλο στη συνεχιζόμενη εμπορική διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. 

Είπε ότι αυτό αποθαρρύνει τις επενδύσεις στην Ταϊλάνδη και αλλού στον τουριστικό τομέα της ASEAN. 

Οι παγκόσμιες «διακυμάνσεις» προκαλούσαν «συσπάσεις», είπε σε συνεδρίαση του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Το Talk News Online δεν ανέφερε ούτε ένα πρόβλημα σχετικά με τον τουρισμό που προήλθε από τις ενέργειες ή τις πολιτικές της Ταϊλάνδης. 

Αντίθετα, ο Panya τελείωσε με θετική νότα λέγοντας ότι η Hua Hin θα πρέπει να είναι έτοιμη για την υψηλή σεζόν.

Πηγή: Thaivisa, talk news online

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/