Το προσωπικό του Red Planet Hotel καθαρίζει την παραλία Jomtien

Πατάγια -
Προσωπικό από τα ξενοδοχεία Red Planet καθάρισαν την παραλία Jomtien στην Πατάγια σήμερα το πρωί.

Μια ομάδα από τα ξενοδοχεία Red Planet με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Tim Hansing και άλλους αριθμούσε συνολικά 100 άτομα από πολλά έθνη που καθάριζαν την παραλία Jomtien. Σάρωσαν και πεζοδρόμια και γενικότερα τον χώρο.

Ο κ. Hansing είπε στο The Pattaya News, «Αυτή η δραστηριότητα είναι μέρος της κοινοτικής μας ευθύνης προκειμένου να φροντίσουμε την παραλία και το περιβάλλον μας».

«Ανησυχούμε με την προσπάθεια να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικό και να σταματήσουμε να παράγουμε περισσότερα πλαστικά σκουπίδια. Θέλουμε και άλλοι να ανησυχούν για τη μείωση της χρήσης πλαστικού. Το πλαστικό έχει καταστρέψει πολύ την τοπική θαλάσσια βιολογία. ”

«Το προσωπικό μας μαζί με εθελοντές έχουν μαζέψει σκουπίδια στην παραλία μαζί σε μήκος τριών χιλιομέτρων».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/