Η αστυνομία κυνηγά έναν κλέφτη μοτοσικλετών στην Πατάγια

Η αστυνομία κυνηγά έναν κλέφτη μοτοσικλετών στην Πατάγια

Πατάγια -
Η αστυνομία αναζητά έναν κλέφτη μοτοσικλετών στην κεντρική Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό σε διαμέρισμα στο Soi Nok Khao στις 4:30 π.μ. σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα για να βρει τον 35χρονο Chockchai Sornphrom που είναι ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χάθηκε.

Είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ έμενε σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματος, άκουσε τον ήχο του εξαντλημένου σωλήνα της μηχανής του.

Είδε τον κλέφτη να απομακρύνεται με το μηχανάκι του. Ακολούθησε τον κλέφτη με άλλο μηχανάκι αλλά δεν κατάφερε να τον πιάσει.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να εντοπίσει τον ύποπτο και τη μοτοσικλέτα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/