Κόκκινος συναγερμός της Interpol για τον αγνοούμενο Νορβηγό καταζητούμενο για φερόμενη δολοφονία Βρετανού Τουρίστα στο Πουκέτ

Η Ιντερπόλ έχει εκδώσει κόκκινο συναγερμό για τον Ρότζερ Μπούλμαν, τον Νορβηγό καταζητούμενο για τη δολοφονία του Βρετανού υπηκόου Amitpal Singh Bajaj, σε θέρετρο στο Karon τον Αύγουστο. Ο Πολ Λοχαγός Taecsin Deethong-on του αστυνομικού τμήματος Karon λέει ότι η ειδοποίηση εκδόθηκε μετά από αίτημα της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Ο Bajaj έκανε διακοπές με τη σύζυγο και το παιδί του και ήρθε σε βίαιη διαμάχη με τον Bullman, ο οποίος έμενε στο διπλανό δωμάτιο. Είναι κατανοητό ότι ο Νορβηγός ήταν μεθυσμένος και έκανε πολύ θόρυβο τις πρώτες πρωινές ώρες και τον είχε ήδη επισκεφθεί δύο φορές η ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Η αστυνομία είπε ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο Bullman, ένας σωματοφύλακας από το Όσλο και ειδικός στις πολεμικές τέχνες, φέρεται να κράτησε τον Bajaj σε ασφυκτικό και συνέχισε να του ρίχνει γροθιές μέχρι ο Bajaj να χάσει τις αισθήσεις του. Ο Bajaj μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αντικρουόμενες αναφορές αναφέρουν ότι ο Bullman εισέβαλε στο δωμάτιο του Bajaj και του επιτέθηκε μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του, αφού παραπονέθηκε για τον θόρυβο. Ωστόσο, ο Bullman δήλωσε ότι ο Bajaj μπήκε πρώτος στο δωμάτιό του, κάτι που η οικογένεια του Bajaj αρνήθηκε.

Ο Amitpal Bajaj και η γυναίκα του

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης λέει ότι είναι πολύ νωρίς για να πει εάν ο Μπούλμαν κατάφερε να φύγει από την Ταϊλάνδη, προσθέτοντας ότι οι αναφορές ότι ταξίδεψε στο Βιετνάμ δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η αστυνομία έχει επικριθεί από πηγές κοντά στην οικογένεια του θύματος για την απελευθέρωση του Μπούλμαν λίγες ώρες μετά το φερόμενο έγκλημα, με εγγύηση 200,000 μπατ.

Πηγή: The Nation.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/