Από σήμερα, η Τροχαία της Ταϊλάνδης δεν μπορεί πλέον να κατασχέσει νόμιμα την άδειά σας

Νέοι νόμοι οδικής κυκλοφορίας τίθενται σε ισχύ σήμερα που σημαίνει ότι η τροχαία δεν μπορεί πλέον να κατάσχει τις άδειες οδήγησης. 

Οι αυτοκινητιστές που παραβιάζουν τους νόμους οδικής κυκλοφορίας θα λάβουν εισιτήρια μέσω του ταχυδρομείου. 

Το TNA ανέφερε ότι η κίνηση θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για το κοινό.

Και μίλησαν με έναν βετεράνο αστυνομικό τροχονόμου στα σημεία ελέγχου για δέκα χρόνια, ο οποίος είπε ότι ο νέος νόμος θα «μειώσει τη σύγκρουση μεταξύ της αστυνομίας και του κοινού». 

Υπήρχαν «παρεξηγήσεις» στο παρελθόν σχετικά με τους νόμους οδικής κυκλοφορίας, είπε. 

Από τώρα και στο εξής, οι οδηγοί και οι αναβάτες μπορούν να επιδεικνύουν αποδεικτικά άδειας δημιουργώντας την κάρτα τους με τον παραδοσιακό τρόπο ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DLT QR LICENSE. 

Το νέο σύστημα θα έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι οι άδειες δεν θα χαθούν όπως συνέβη στο παρελθόν. 

Ελπίζεται επίσης ότι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του τεράστιου αριθμού απλήρωτων προστίμων. 

Το TNA είπε ότι από τα 13 εκατομμύρια πρόστιμα που εκδόθηκαν μόνο τα 2.6 εκατομμύρια ή το 20% είχαν πληρωθεί.

Ένα σύστημα που θα συνδέει την αστυνομία με το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών (DLT) θα είναι πλήρως σε λειτουργία την 1η Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα που δεν πληρώνουν πρόστιμα δεν θα μπορούν να ανανεώσουν φόρους καθιστώντας τα οχήματά τους παράνομα στο δρόμο. 

πηγή: ΤΝΑ

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/